7 trucuri care te vor ajuta să ai o manichiură perfectă

Numai cele cu adevărat norocoase se pot lăuda că unghiile lor au forma ideală de la natură. Din fericire, datorită tehnologiei moderne, corectarea unghiilor nu mai e o problemă. Iată câteva secrete universal de manichiură care te pot ajuta să ai niște unghii demne de starurile de la Hollywoood.

1. Manichiură cu model (linie în mijloc)

E foarte ușor să-ți faci unghiile să pară mai lungi și mai subțiri. Adaugă o linie verticală pe mijlocul unghiei. Această tehnică este folositoare celor care au unghii pătrate, rotunde, trapezoidale și largi.

2. Dungi pe margini

Poți obține același efect de subțiere și alungire a unghiilor și făcându-ți două dungi vertical pe margini. Această metodă este perfectă pentru cei care au unghii largi, rotunde, pătrate sau în formă de triunghi inversat.

3. Culori nude 

FOLLOW ME

Culorile foarte deschise fac unghiile să pară mai bine îngrijite. Bărbații consideră că unghiile în culori deschise sunt cele mai sexy. Trucul este potrivit celor care au unghii dreptunghiulare, rotunjite sau migdalate.

4. Manichiură în degrade

Fă-ți o manichiură în degrade și unghiile tale vor fi frumoase și elegante. Acest sfat este potrivit pentru cele care au unghii dreptunghiulare sau migdalate.

5. Modele geometrice

Manichiura cu modele geometrice simple este potrivită pentru cele cărora nu le e frică să iasă din tipar. Este potrivită pentru toate tipurile de forme de unghii.

6. Culoarea fructelor de pădure

Oja în culori de fructe de pădure nu se potrivește numai femeilor cu unghii ideale. Roșul este universal și arată bine pe unghiile lungi, scurte, înguste sau largi.

7. Culori închise

Oja în culori închise înfrumusețează unghiile și se spune că este aleasă de femeile puternice. Este potrivită pentru unghiile pătrate, rotunde, alungite, trapezoidale.

Iată și alte sfaturi pentru unghii frumoase:

1. Oja de pe unghii va rezista mai mult dacă folosești oțet. Pune niște oțet pe o dischetă de bumbac și șterge-ți unghiile cu el, apoi aplică oja.

2. Ca să nu mai ai unghii uscate, fă-le o baie de sare. Adaugă patru linguri de sare de mare într-un litru de apă și ține-ți unghiile acolo timp de un sfert de oră. După aceea, șterge-te pe mâini și aplică un produs care înmoaie cuticulele.

3. Dacă unghiile tale se îngălbenesc, fă-le o baie de mușețel. Adaugă câteva linguri de flori de mușețel în două căni de apă și fierbe-le pentru 20 de minute. După aceea, înmoaie-ți unghiile în ceai timp de 15-20 de minute. Fă asta de trei ori pe săptămână.

4. Dacă vrei ca unghiile să-ți crească mai repede, folosește gelatină. Poți să folosești un strat de bază din gelatină înainte de a aplica oja. Nu uita niciodată să aplici un strat de bază, care îți protejează unghiile de decolorare.

5. Dacă gătești și faci curățenie, nu uita să porți mănuși. Acestea te vor proteja de chimicalele dure din săpun, dar și de apă.

0 comentarii pe “7 trucuri care te vor ajuta să ai o manichiură perfectă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.