7 trucuri de frumusețe care îți vor face viața mai ușoară

Toate femeile știu deja că pentru a avea grijă de tine și fe felul în care arăți e nevoie de mult efort și timp.
Trebuie să fii la curent cu cele mai noi descoperiri în materie de frumusețe și să stai să le testezi pentru a vedea dacă sunt eficiente și în cazul tău.

Iată 7 trucuri foarte ușoare care te vor ajuta să economisești mult timp:

1. Albirea unghiilor

Unghiile pot avea o tentă gălbuie dacă utilizezi des ojă închisă la culoare.  Pentru a le face să fie curate și albe din nou, înmoaie un disc de vată în suc de lămâie, înfășoară-l în jurul unghiei, apoi acoperă cu folie. Păstrează folia timp de 10-15 minute, apoi scoate-o.

2. Fii atentă la valabilitatea produsului
<

Cele mai multe dintre companiile de frumusețe folosesc acest simbol pentru a indica ce valabilitate are produsul după ce a fost deschis. Ca să nu riști să folosești produsul mai mult timp decât ar fi indicat, notează pe pe produs cu un marker când a fost folosit pentru prima oară.

FOLLOW ME

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3702060246685788

3. Picăturile de ochi  pot fi un excelent ajutor pentru rimelul uscat

Dacă rimelul s-a uscat și nu poți să-l mai folosești, adaugă câteva picături de ochi în rimel, închide-l și agită-l. Nu pune apă sau alte lichide! Pot să dăuneze ochiilor.

4.Curăță placa de păr și ondulatoarele

Pentru a curăța placa de păr sau ondulatorul amestecă apă oxigenată și bicarbonat de sodiu și șterge suprafața folosind o cărpă moale, apoi ștereg cu o cârpă uscată.

5. Cum să ai o manichiură perfectă

Înainte de a aplica lacul de unghii, aplică un ulei hidratant în jurul unghiilor. Astfel, vei înlătura cu ușurință excesul de ojă.

6. Protejează-ți cosmeticele pe durata călătoriilor

Pentru a te asigura că pudra pubere sau fardurile nu se sparg atunci când călătorești, pune vată sau dischete demachiante deasupra lor pentru a le proteja. Astfel nu riști să se spargă.

7. Scapă de electrizare părului

Pentru a scăpa de efectul de electrizare al părului, șterge-l cu șervețele uscate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.