7 trucuri de frumusețe care îți vor face viața mai ușoară

Toate femeile știu deja că pentru a avea grijă de tine și fe felul în care arăți e nevoie de mult efort și timp.
Trebuie să fii la curent cu cele mai noi descoperiri în materie de frumusețe și să stai să le testezi pentru a vedea dacă sunt eficiente și în cazul tău.

Iată 7 trucuri foarte ușoare care te vor ajuta să economisești mult timp:

1. Albirea unghiilor

Unghiile pot avea o tentă gălbuie dacă utilizezi des ojă închisă la culoare.  Pentru a le face să fie curate și albe din nou, înmoaie un disc de vată în suc de lămâie, înfășoară-l în jurul unghiei, apoi acoperă cu folie. Păstrează folia timp de 10-15 minute, apoi scoate-o.

2. Fii atentă la valabilitatea produsului
<

Cele mai multe dintre companiile de frumusețe folosesc acest simbol pentru a indica ce valabilitate are produsul după ce a fost deschis. Ca să nu riști să folosești produsul mai mult timp decât ar fi indicat, notează pe pe produs cu un marker când a fost folosit pentru prima oară.

FOLLOW ME

3. Picăturile de ochi  pot fi un excelent ajutor pentru rimelul uscat

Dacă rimelul s-a uscat și nu poți să-l mai folosești, adaugă câteva picături de ochi în rimel, închide-l și agită-l. Nu pune apă sau alte lichide! Pot să dăuneze ochiilor.

4.Curăță placa de păr și ondulatoarele

Pentru a curăța placa de păr sau ondulatorul amestecă apă oxigenată și bicarbonat de sodiu și șterge suprafața folosind o cărpă moale, apoi ștereg cu o cârpă uscată.

5. Cum să ai o manichiură perfectă

Înainte de a aplica lacul de unghii, aplică un ulei hidratant în jurul unghiilor. Astfel, vei înlătura cu ușurință excesul de ojă.

6. Protejează-ți cosmeticele pe durata călătoriilor

Pentru a te asigura că pudra pubere sau fardurile nu se sparg atunci când călătorești, pune vată sau dischete demachiante deasupra lor pentru a le proteja. Astfel nu riști să se spargă.

7. Scapă de electrizare părului

Pentru a scăpa de efectul de electrizare al părului, șterge-l cu șervețele uscate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.