7 vedete care în realitate nu au nicio treabă cu ce vezi la TV. Nu le-ai recunoaște pe stradă!


Majoritatea vedetelor fac o mare diferență între viața „de scenă” și cea reală. Apărând în public în ipostaze cât mai interesante și deosebite, atrag atenția tuturor și își ascund imaginea sub machiaj, hairtyle și costume cât mai sepctaculoase. Așa că se întâmplă de foarte multe ori ca în viața de zi cu zi să nu fie recunoscuți și să ducă o viață normală.

Iată cât de diferit arată vedetele în viața reala:

1. Niki Minaj

1-1-600x477-3471092


Celebrul interpret hip-hop american Niki Minaj se gândește întotdeauna cu grijă la costumele pentru spectacole și îi place să șocheze publicul cu hainele ei îndrăznețe. În viața reală, preferă ținutele lejere, dar reușește totuși să atragă atenția asupra ei.

2. Marilyn Manson

2-1-600x309-8153947

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Marlyn Manson este cunoscut pentru imaginea sa controversată. Din 1989 de când a fost recunosctut sub acest nume, stilul lui a devenit unul ușor de recunoscut. Afișează o imagine gotică, care este familiară chiar și pentru cei care nu ascultă muzica rock. În timpul liber, artistul pare destul de obișnuit și nu se distinge printre alte persoane.

3. Katy Perry

3-1-600x378-4152605

Katy Perry este considerată una dintre cele mai populare cântăreți de pop. Au consacrat-o rochiile cât mai colorate, cu forme neobișnuite și accesorii care nu au cum să treacă neobservate. În viața de zi cu zi, cântăreața preferă lucrurile practice și nu se teme să apară fără machiaj.

 

4. Lady Gaga

4-1-600x376-9075545

În 2008, cuvântul „scandalos” a fost asociat cu Lady Gaga. Fiecare dintre aprițiile ei era incredibil de neobișnuită și toată lumea se întrba cum ar fi putut să-i treacă cuiva prin cap așa ceva.  Acum, imaginea artistei a devenit mai rafinată. Cu toate acestea, în viața obișnuită, cântăreața e fi dificil de remarcat în mulțime. În zilele care nu sunt împovărate de evenimentele sociale, ea preferă îmbrăcămintea în stil sportiv și nu prea folosește machiaj.

5. Miley Cyrus

5-1-600x438-7737662

În ultimele sale două turnee în 2014 și 2015, Miley Cyrus i-a șocat pe toți cei care au fost prezenți la concerte, prin aparițiile ei surprinzătoare în materie de costumații.  Unii fani au fost încântați de creativitatea conceptului, în timp ce pentru alții păreau prea vulgare și prea șocante. Oricum, în viața obișnuită Miley arata complet diferit, adesea preferand un stil sportiv sau casual .

 

6. Elton John

7-1-600x385-5294122

Cântărețul britanic Elton John apare întotdeauna la concerte în costume brodate cu pietre și tot felul de paiete. În zilele în care e în afara scenei, artistul poate fi cel mai adesea văzut îmbrăcat lejer. Singurul lucru care rămâne constant sunt ochelarii de soare strălucitori.

7. Madonna

9-1-600x353-3345391

Madona și-a câltigat popularitatea de-alungul timpului nu numai datorită talentului ei, ci și pentru alegerea costumațiilor de scenă foarte spectaculoasel.  În 2018, a apărut la bala Met Gala, unde dress code-ul a fost „Catholicism”. Cântăreața a apărut cu o coroană pe cap și un voal negru care îi acoperea fața. În afara vieții publice, Madonna optează pentru îmbrăcăminte în stil indie și rareori folosește machiaj.

 


0 comentarii pe “7 vedete care în realitate nu au nicio treabă cu ce vezi la TV. Nu le-ai recunoaște pe stradă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.