#TIPS&TRICKS

7 vedete care în realitate nu au nicio treabă cu ce vezi la TV. Nu le-ai recunoaște pe stradă!

Scris de Laura P la 12 noiembrie 2018

Majoritatea vedetelor fac o mare diferență între viața „de scenă” și cea reală. Apărând în public în ipostaze cât mai interesante și deosebite, atrag atenția tuturor și își ascund imaginea sub machiaj, hairtyle și costume cât mai sepctaculoase. Așa că se întâmplă de foarte multe ori ca în viața de zi cu zi să nu fie recunoscuți și să ducă o viață normală.

Iată cât de diferit arată vedetele în viața reala:

Publicitate

1. Niki Minaj


Celebrul interpret hip-hop american Niki Minaj se gândește întotdeauna cu grijă la costumele pentru spectacole și îi place să șocheze publicul cu hainele ei îndrăznețe. În viața reală, preferă ținutele lejere, dar reușește totuși să atragă atenția asupra ei.

2. Marilyn Manson

Publicitate

Marlyn Manson este cunoscut pentru imaginea sa controversată. Din 1989 de când a fost recunosctut sub acest nume, stilul lui a devenit unul ușor de recunoscut. Afișează o imagine gotică, care este familiară chiar și pentru cei care nu ascultă muzica rock. În timpul liber, artistul pare destul de obișnuit și nu se distinge printre alte persoane.

3. Katy Perry

Katy Perry este considerată una dintre cele mai populare cântăreți de pop. Au consacrat-o rochiile cât mai colorate, cu forme neobișnuite și accesorii care nu au cum să treacă neobservate. În viața de zi cu zi, cântăreața preferă lucrurile practice și nu se teme să apară fără machiaj.

Publicitate

 

4. Lady Gaga

În 2008, cuvântul „scandalos” a fost asociat cu Lady Gaga. Fiecare dintre aprițiile ei era incredibil de neobișnuită și toată lumea se întrba cum ar fi putut să-i treacă cuiva prin cap așa ceva.  Acum, imaginea artistei a devenit mai rafinată. Cu toate acestea, în viața obișnuită, cântăreața e fi dificil de remarcat în mulțime. În zilele care nu sunt împovărate de evenimentele sociale, ea preferă îmbrăcămintea în stil sportiv și nu prea folosește machiaj.

5. Miley Cyrus

În ultimele sale două turnee în 2014 și 2015, Miley Cyrus i-a șocat pe toți cei care au fost prezenți la concerte, prin aparițiile ei surprinzătoare în materie de costumații.  Unii fani au fost încântați de creativitatea conceptului, în timp ce pentru alții păreau prea vulgare și prea șocante. Oricum, în viața obișnuită Miley arata complet diferit, adesea preferand un stil sportiv sau casual .

 

6. Elton John

Cântărețul britanic Elton John apare întotdeauna la concerte în costume brodate cu pietre și tot felul de paiete. În zilele în care e în afara scenei, artistul poate fi cel mai adesea văzut îmbrăcat lejer. Singurul lucru care rămâne constant sunt ochelarii de soare strălucitori.

7. Madonna

Madona și-a câltigat popularitatea de-alungul timpului nu numai datorită talentului ei, ci și pentru alegerea costumațiilor de scenă foarte spectaculoasel.  În 2018, a apărut la bala Met Gala, unde dress code-ul a fost „Catholicism”. Cântăreața a apărut cu o coroană pe cap și un voal negru care îi acoperea fața. În afara vieții publice, Madonna optează pentru îmbrăcăminte în stil indie și rareori folosește machiaj.

 

Publicitate


One thought on "7 vedete care în realitate nu au nicio treabă cu ce vezi la TV. Nu le-ai recunoaște pe stradă!"

  1. Hortensia Stefan spune:

    Sunt mai faine in realitate decat pe scrna:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--