8 ACTRIȚE care au demonstrat că nu trebuie să fii PERFECTĂ ca să ai SUCCES

Fiecare persoană este frumoasă în felul său, dar cel mai important lucru legat de frumusețe este încrederea în tine și în faptul că ești unică. Iată câteva actrițe pe care carisma și puterea interioară le fac să fie de neuitat:

1. Rooney Mara

Actrița este misterioasă și încrezătoare și nimeni nu se îndoiește că este o adevărată frumusețe.

2. America Ferrera

America Ferrera a devenit faimoasă în întreaga lume după ce a interpretat-o pe Betty cea Urâtă. Acum câțiva ani ea a recunoscut că a înțeles de la o vârstă fragedă că înfățișarea nu joacă un rol foarte important.


3. Lupita Niongo

FOLLOW ME

Revista People a hotărât că Lupita Niongo este cea mai mai frumoasă femeie din lume în anul 2014, deși ea a spus că a suferit din cauza înfățișării sale și că se ruga în fiecare zi la Dumnezeu să o schimbe.

4. Gwendolyn Christie

Înălțimea impresionantă și chipul său nu au ajutat-o pe Christie numai să obțină un rol important în serialul bine cunoscut Urzeala Tronurilor, dar i-au facilitat și apariția pe coperta revistelor de modă.


5. Maim Bialik

Maim a apărut ani întregi la televizor și putea juca orice rol. Ea pozează adesea pentru coperțile revistelor glossy și este un exemplu pentru miile de fani din întreaga lume.


6. Lily Cole

Înfățișarea „extraterestră” a lui Lily Cole i-a permis nu numai să cucerească podiumul la o vârstă tânără, ci și să se implice în proiecte TV de succes și să o interpreteze pe Elizabeth I.


7. Cher

O actriță și cântăreață bine cunoscută, a cărei carieră a început în urmă cu mai bine de 50 de ani. Cher a obținut toate lucrurile la care ar fi putut să viseze.


8. Barbra Streisand

Numele său a devenit un sinonim pentru succes, iar faima și autoritatea sa au transformat-o într-una din cele mai influente actrițe și cântărețe din America. Barbra a fost printre primele persoane care au devenit faimoase deși nu arată așa cum ar cere standardele de frumusețe general acceptate.

Citește și: 9 actrițe SUPERBE care și-au sacrificat FRUMUSEȚEA pentru un ROL

Atunci când o femeie frumoasă interpretează un personaj negativ și totul îi iese atât de natural, încât nu îți poți da seama de frumusețea din interior, înseamnă că este o actriță excelentă.

Iatăcâtevaastfel de exemple celebre:

1. American Horror Story

După rolul lui Pepper din celebrul serial American, superba Naomi Grossman nu s-a trezit faimoasă deoarece nimeni nu a recunoscut-o! în fiecare zi actrița purta un machiaj foarte greu, datorită căruia rolul a părut atât de plauzibil încât nimeni nu credea că Grossman a participat la filmări.

2. The Big Bang Theory

Ajungând la The Big Bang Theory ca actriță episodică, Mellisa Roic a devenit atât de implicată încât a ajuns personaj principal. Astfel că mica evreică, cu o voce ca a lui Bernadette Wolowitz – Rostenkowski a devenit iubirea lui Howard, iar Mellisa a publicului.

3. Harry Potter vs. My Awful Nanny

Una dintre cele mai serioase actrițe din Marea Britanie, Emma Thompson, care a câștigat de două ori Oscarul, s-a schimbat complet pentru două roluri: profesoara Trelawney în Harry Potter și Nanny McFee. Atunci când a fost întrebată dacă nu îi e frică să apară pe micile și marile ecrane, Thompson a răspuns: „dacă vrei să defilezi, fă-te model. A fi actriță e altceva.”

4. Philadelphia is Always Sunny

Actrița de teatru Tazi Sefers nici nu se aștepta să primească acest rol, dintr-un motiv foarte simplu – fiindcă este frumoasă. Totuși, nu se aștepta nici ca eroina să fie atât de urâtă. Până la urmă a primit însă rolul, iar interpretarea sa a fost memorabilă.

5. Mean Girls

Lizzie Kaplan este o actriță americană pe care oamenii o țin minte pentru două lucruri – relația de șase ani cu actorul Matthew Perry (Chandler din Friends) și rolul unei adolescente cinice, care nu zâmbea niciodată, în The Mean Girls.

6. Spider-Man: Returning Home

Înainte de apariția filmului, toată lumea era sigură că frumoasa Zendai va juca în noul Spiderman alături de iubitul Peter Parker. Toți au fost însă surprinși când, la premieră, Zendai a apărut în rolul unui botanist excentric, Michelle.

7. Game of Thrones

Dacă te uiți pe Twitter-ul Gemmei Whelan, cea care o joacă pe Asha Greyjoy în Game of Thrones, vei observa că actrița este mult mai atractivă în viața reală. Acum imaginează-ți cu câtă sârguință trebuie să se încrunte ca să o interpreteze pe Asha.

8. Scooby Doo

Fiind deja o actriță faimoasă și de succes, Linda Cardellini a decis să o interpreteze pe Velma, una dintre detectivele din echipa lui Scooby Doo. Lindei nu i-a fost frică să filmeze totul purtând niște ochelari uriași și haine portoccalii ridicole – nu e de mirare că ea era sigură că va deveni actriță încă de la vârsta de zece ani.

9. Little Miss Happiness

Datorită rolului din Little Miss Happiness, actrița Abigail Breslin a devenit unul dintre cele mai tineri nominalizați la Oscar din istorie. Acum, la 21 de ani, puțini cred că ea a interpretat-o pe mica Olive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.