8 cazuri care ar fi putut să te PĂCĂLEASCĂ și pe tine dacă nu te uiți cu atenție

Uneori durează foarte mult până când oamenii fac planuri perfecte pentru a-i păcăli pe cei din jur astfel încât să creadă orice vor ei. Și se întâmplă să funcționeze foarte bine planurile lor până când sunt descoperiți în cele din urmă. Vei vedea în acest articol câteva poze amuzante cu oameni care credeau că au născocit planul perfect, dar nu s-a dovedit întotdeauna a fi chiar adevărat:

 

Care crezi că e cea ma amuzantă poză?

1. Îmbrățișare de grup

1-561x600-5042140

 

Pentru că fata nu a vrut să îi îmbrățișeze, și-au așezat mâinile ca și când ar fi acceptat. Oare care a fost problema? De ce nu își dorea să apară alături de ei?

2. Scaunul regal

2-450x600-9861237

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

 

Pare că fetița asta o duce destul de bine nu?  Iată ce spune ea despre adevărul din spatele pozei „Îmi amintesc  că în timpul școlii, copiii erau răutăcioși cu mine pentru că nu vorbeam corect engleză, așa că timp de o săptămână le-am spus că fac parte dintr-o familie regală din Vietnam și am folosit poza asta ca îi conving.”

 

3.  Pește proaspăt?

3-600x522-8802107

 

În zilele noastre, comercianții ar face orice pentru profit, așa că aveți mare grijă de unde vă achiziționați produsele. În Kuweit au fost descoperiți pești la care se foloseau ochi de plastic pentru a acoperi galbenul ochilor peștilor vechi. Acest lucru nu a trecut însă neobservat. Localnicii au descoperit escrocheria, iar magazinul a fost înschis/

 

Proprietarii magazinului foloseau ochi de plastic pentru a acoperi galbenul ochilor peştilor, care indica faptul că erau în stare de putrefacţie.

4. Oraș decorat cu flori

4-397x600-3600645

Deși la prima vedere ai crede că sunt niște plantații obișnuite menite să înfrumusețeze orașul, în realitate nu sunt flori, cu cartofi plantați în acest pământ.

 

5. Toalete publice

5-346x600-5544236

Deși lasă impresia de intimitate, când treci de uși îți dai seama că nu e chiar așa.

6. Observi ceva la prima vedere?

6-600x450-2356542

Această familie și-a dat seama că achiziționarea acestei mese nu a fost o idee prea bună atunci când mămica a descoperit care e noua ascunzătoare a copiilor pentru alimentul lor preferat, „broccoli”.

 

7. Atunci când vrei să te asiguri că stai jos în mijloacele de transport în comun

 

7-600x419-2856740

 

Se pare că acest domn a vrut așa mult să se asigure că stă jos încât și-a luat un loc la VIP.

8. Locul perfect pentru a-ți lăsa bicicleta

 

8-450x600-7433067

 

„Colegul meu a crezut că a găsit locul perfect în care să își lege bicicleta cât timp intra să-și cumpere o cafea, dar a descoperit că nu a fost chiar cea mai bună idee.”

 

 

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.