8 cazuri care ar fi putut să te PĂCĂLEASCĂ și pe tine dacă nu te uiți cu atenție


Uneori durează foarte mult până când oamenii fac planuri perfecte pentru a-i păcăli pe cei din jur astfel încât să creadă orice vor ei. Și se întâmplă să funcționeze foarte bine planurile lor până când sunt descoperiți în cele din urmă. Vei vedea în acest articol câteva poze amuzante cu oameni care credeau că au născocit planul perfect, dar nu s-a dovedit întotdeauna a fi chiar adevărat:

 

Care crezi că e cea ma amuzantă poză?

1. Îmbrățișare de grup

1-561x600-5042140


 

Pentru că fata nu a vrut să îi îmbrățișeze, și-au așezat mâinile ca și când ar fi acceptat. Oare care a fost problema? De ce nu își dorea să apară alături de ei?

2. Scaunul regal

2-450x600-9861237

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

 

Pare că fetița asta o duce destul de bine nu?  Iată ce spune ea despre adevărul din spatele pozei „Îmi amintesc  că în timpul școlii, copiii erau răutăcioși cu mine pentru că nu vorbeam corect engleză, așa că timp de o săptămână le-am spus că fac parte dintr-o familie regală din Vietnam și am folosit poza asta ca îi conving.”

 

3.  Pește proaspăt?

3-600x522-8802107

 

În zilele noastre, comercianții ar face orice pentru profit, așa că aveți mare grijă de unde vă achiziționați produsele. În Kuweit au fost descoperiți pești la care se foloseau ochi de plastic pentru a acoperi galbenul ochilor peștilor vechi. Acest lucru nu a trecut însă neobservat. Localnicii au descoperit escrocheria, iar magazinul a fost înschis/

 

Proprietarii magazinului foloseau ochi de plastic pentru a acoperi galbenul ochilor peştilor, care indica faptul că erau în stare de putrefacţie.

4. Oraș decorat cu flori

4-397x600-3600645

Deși la prima vedere ai crede că sunt niște plantații obișnuite menite să înfrumusețeze orașul, în realitate nu sunt flori, cu cartofi plantați în acest pământ.

 

5. Toalete publice

5-346x600-5544236

Deși lasă impresia de intimitate, când treci de uși îți dai seama că nu e chiar așa.

6. Observi ceva la prima vedere?

6-600x450-2356542

Această familie și-a dat seama că achiziționarea acestei mese nu a fost o idee prea bună atunci când mămica a descoperit care e noua ascunzătoare a copiilor pentru alimentul lor preferat, „broccoli”.

 

7. Atunci când vrei să te asiguri că stai jos în mijloacele de transport în comun

 

7-600x419-2856740

 

Se pare că acest domn a vrut așa mult să se asigure că stă jos încât și-a luat un loc la VIP.

8. Locul perfect pentru a-ți lăsa bicicleta

 

8-450x600-7433067

 

„Colegul meu a crezut că a găsit locul perfect în care să își lege bicicleta cât timp intra să-și cumpere o cafea, dar a descoperit că nu a fost chiar cea mai bună idee.”

 

 


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.