8 DEFECTE surprinzătoare considerate ATRĂGĂTOARE în diferite țări

Idealurile de frumusețe diferă de la țară la țară. Frumusețea chiar e în ochii celui care privește. Ceea ce mulți dintre noi considerăm a fi defecte, pentru alții pot fi niște lucruri fermecătoare.

Iată ce găsesc oamenii din diverse colțuri ale lumii că e atrăgător:

1. Dinții strâmbi, Japonia

În țările vestice, dinții drepți sunt considerați definția zâmbetului perfect. În Japonia însă, „yaeba” e ceva foarte atrăgător. Se crede că oamenii care au dinții deviați sunt mai drăguți.

2. Cicatricile. Africa de Vest, Noua Guinee

Locuitorii din Noua Guinee și alte câteva țări din Vest încă își decorează corpul cu numeroase cicatrice artistice.

3. Chipul în formă de inimă, Coreea de Sud

FOLLOW ME

În Coreea de Sud, operațiile estetice nu sunt doar foarte răspândite, ci sunt și considerate ceva complet normal. Pentru un chip în formă de inimă se sparge osul mandibulei în 3, se îndepărtează partea centrală și se sudează celelalte două, pentru o bărbie mai ascuțită. Pentru mult timp după această operație, persoana care o suportă nu poate mânca alimente solide.

4. Greutatea în exces, Mauritania

În Mauritania nu există șansa de a atrage vreun bărbat dacă nu ai un stomac proeminent. Fetele sunt trimise la „ferme” speciale, unde pot consuma 16.000 de calorii pe zi. Această tradiție duce la numeroase boli de stomac.

5. Bandaje chirurgicale pe față, Iran

În ciuda costului ridicat, bărbații și femeile sunt gată să plătească oricât pentru un nas drept. Chiar dacă nu se operează la nas, se plimbă în public cu un bandaj chirurgical pe față, ca lumea să credă că au avut o intervenție la nas.

6. Pielea palidă, Tailanda

În multe părți ale Asiei, pielea palidă reprezintă cel mai înalt standard de frumusețe. E greu să găsești o cremă de față care să nu conțină înălbitor. Mulți chinezi refuză să meargă la plajă fără o mască.

7. O frunte înaltă, tribul Fula

Ca să pară că au o frunte mai înaltă, multe femei își îndepărtează porțiuni de păr – asemeni unui obicei din Europa medievală.

8. Un gât lung, Burna

Femeile din tribul Kayan sunt denumite „giraffe”, deoarece poartă inele de alamă pe gât.

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.