8 exerciții care rotunjesc posteriorul într-o LUNĂ

Toate femeile își doresc să afișeze un corp superb și bine lucrat vara, așa că e bine să te pregătești din timp. Iată câteva exerciții care te vor ajuta să ai un posterior bine definit.

1. Curcubeul

1-600x440-1625367
Acesta este exerciţiul care o menţine în formă pe modelul Victoria’s Secret, Adriana Lima. Toţi muşchii coapselor se pun în mişcare cu acest exerciţiu.
Cum se face:
– Aşează-te cu palmele şi genunchii sprijiniţi de podea.
– Ridică-ţi piciorul stâng în exterior.
– Coboară-l peste piciorul drept, astfel încât să atingi solul cu vârful piciorului
– Adu piciorul în poziţia iniţială.
– Repetă exerciţiul de 20 de ori.

2. Lovituri cu piciorul în spate

2-600x578-1840743
Este un exerciţiu super eficient care ajută la tonifierea muşchilor posteriorului.
Cum se face:
– Te aşezi cu genunchii şi palmele pe podea. Cu palmele în linie cu umerii şi genunchii în linie cu coapsele.
– Ţinându-ţi genunchiul îndoit la 90 de grade, ridică-l, întinzându-l cât mai mult în sus.
– Coboară genunchiul fără să atingi podeaua şi întinde-l din nou.
– Repetă de câte 15 ori cu fiecare picior.

3. Poziţia tigrului

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

3-600x557-5644210
– Aşează-te cu genunchii şi palmele pe podea.
– Ridică-ţi piciorul stâng astfel încât să fie în linie cu trunchiul.
– Îndoaie-ţi genunchiul uşor astfel încât să fie cât mai aproape de cap. Rămâi în poziţia asta timp de 15 secunde. Foloseşte-ţi mâna pentru a-ţi ţine piciorul dacă ţi se pare prea dificil.
– Adu piciorul aproape de piept, lasă-ţi capul relaxat în jos. Încearcă să atingi genunchiul cu fruntea şi menţine poziţia timp de 15 secunde.
– Repetă mişcarea de câte 5 ori cu fiecare picior.

4. Genuflexiuni

4-600x562-5458474
– Stai cu picioarele depărtate la nivelul umerilor şi mâinile întinse în faţă.
– Îndoaie picioarele puţin şi apoi revino la poziţia iniţială. Nu pune presiune pe genunchi, mai ales dacă eşti începător.

5. Genuflexiuni reverență

5-438x600-9460085
– Începe prin a sta drept.
– Mută-ţi piciorul stâng în partea dreaptă şi în spatele piciorului drept. Îndoaie piciorul drept ca şi cum ai face o reverenţă.
– Adu piicorul al poziţia iniţială şi repetă acest exerciţiu de 20 de ori cu fiecare picior.

6. Genuflexiuni de schi

6-478x600-1535585
– Stai drept , cu picioarele apropiate.
– Îndoaie picioarele ca şi cum ai fi ghemuit, apoi ridică-te.
– Repetă exerciţiul de 15 ori.

7. Genuflexiuni sumo

7-600x588-4646022
– Aşează-te în poziţia unui luptător de sumo, cu varfurile picioarelor în exterior.
– Stai cu braţele întinse în faţa ta.
– Menţine o poziţie de genuflexiuni şi mişcă-te la dreapta 15 paşi.
– După 15 paşi la dreapta, faci şi 15 paşi la stânga.

8. Podul

8-600x485-8498250
– Începe prin a sta întins pe spate, cu genunchii îndoiţi şi mâinile întinse pe lângă corp.
– Genunchii îndoiţi trebuie să fie perpendiculari cu podeaua.
– Ridică-ţi abdomenul şi faci acest exerciţiu de 20 de ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.