8 femei care demonstrează că FRUMUSEȚEA nu are bariere

Încă mai crezi că termenul de „model” descrie o femeie cu păr lung și perfect, bust generos, picioare lungi și piele strălucitoare? Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa și stereotipul 90-60-90 nu este de actualitate. Următoarele poze îți vor demonstra acest lucru.

Aceste modele schimbă complet ideea modernă a frumuseții. Sunt captivante în unicitatea și originalitatea lor:

#1

Chantelle Brown-Young

1-femei-frumoase-4980818
Acest model canadian suferă de un defect de pigmentare a pielii încă de la vârsta de trei ani. A reușit să transforme deficiența ei într-un avantaj și a devenit un model de succes.

#2

Viktoria Modesta

2-femei-frumoase-4083294
Viktoria Modesta este  cântăreața și modelul din Letonia care s-a năsut cu un picior dislocat din șold.  Deși a suferit15 operații, medicii nu au putut face altceva decât să-i amputeze piciorul și poartă acum o proteză bionică. Acest lucru nu a demoralizat-o și este un exemplu că viața merge înainte pentru toți oamenii care trec prin astfel de situații.

#3

Masha Tyelna

 

FOLLOW ME

4-femei-frumoase-8344451
Acest model ucrainean are ochii uimitor de mari. Oamenii au numit-o de-alungul timpului „extraterestru” sau „frumosul elf”.

#4

Carmen Dell’Orefice

5-femei-frumoase-2700875
Are deja 84 de ani, dar asta nu o oprește să pozeze pentru cele mai cunoscute reviste de modă ori să defileze.

#5

Jamie Brewer

6-femei-frumoase-8908335
Este primul model celebru cu sindromul Down și și-a a câștigat popularitate ca actriță în serialul de televiziune american „Poveste de groază”.

#6

Denise Bidot

7-femei-frumoase-6634720
La 28 de ani este una dintre cele mai populare modele plus size din lume. Aceasta este mândră de formele ei și e fericită că poate inspira femei din întreaga lume care se simt complexate de greutatea lor.

#7

Casey Legler

8-frumusetea-9327372
Acest model francez a fost prima femeie care a semnat un contract de modeling în urma căruia urma să promoveze haine pentru bărbații.

#8

Moffy

9-frumusete-1259569
Moffy a devenit rapid un model recunoscut. Deși are o stare avansată de strabism, acest lucru nu i-a știrbit frumusețea.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.