7 filme EXTRAORDINARE pe care probabil nu le-ai văzut

Pentru unii oameni, filmele sunt modalitatea preferată de a se relaxa. Totuși, oricât de mult ai încerca să fi la curent cu cele mai noi filme, în timp ce tu vizionezi un film s-ar putea să mai apară câteva zeci de filme noi.

În cazul în care nu ești la curent cu aparițile noi din cinematografe, iată o listă cu 8 filme minunate, care s-au bucurat de mult succes în rândul cronicilor.

Steve Jobs

1-steve-jobs-1040986

Aceasta este povestea de viață a uneia dintre cele mai strălucite minți ale lumii, al cărui nume este cunoscut în toată lumea. Steve Jobs a fost un lider eficient, un mare om de afaceri mare și un antreprenor excelent, dar puțini oameni cunosc dificultățile cu care a trebuit să se confrunte înainte de a deveni un lider mondial.

Cei 8 Odioși

2-cei-8-odiosi-9725378
În Statele Unite, după Războiul Civil, un vânător de recompense celebru pe nume John Ruth pleacă în căutarea unui criminal foarte periculos care trebuia să fie executat la Red Rock. În drumul lui, o serie de alți călătorii i se alătură, dar un viscol le distruge planurile, făcându-i să se oprească și să găsească adăpost într-un han în care erau deja adunați o grămadă de oameni ciudați: un mexican, un cowboy, și un general confederat, iar unul dintre ei nu este cine spune că este.

FOLLOW ME

Joy

3-joy-1232628
Joy a fost născut într-o familie americană de origine italiană. Pe când era copil, ea a decis că o să fie o femeie de succes și că va fi mereu fericită, însă, din păcate, viața ei s-a complicat foarte tare atunci când a crescut. A divorțat, a devenit mamă singură și avea un salariu mic. Joy știa că numai de ea depinde fericirea ei și că trebuie să facă ceva pentru fi fericită. Talentată și cu o dorință mare de reușită, își deschide propria afacere, însă își dă seama că are de trecut multe încercări pentru a-și îndeplini visul.

Alinare

4-alinare-2046879
FBI-ul se confruntă cu o serie de crime pe care nu le poate explica. Criminalul își ucide victimele fără durere, nelăsând nicio urmă. Detectivii îi cer ajutorul mediumului John Clancy, care i-a ajutat și în trecut cu deslușirea unor mistere.

Furtuna Extrema

5-furtuna-extrema-8423274

Acest film se bazează pe evenimente reale care au avut loc în 1952. Două nave-tanc petroliere intră într-o furtună masivă și se scufundă. Dezastrul pare destul de inevitabil, pentru că marinarii nu au nici o șansă să folosească bărcile de salvare pe astfel de valuri. Paza de coastă este trimisă în epicentrul furtunii să salveze echipajul de la înec.

Cum să fii singur

6-cum-sa-fii-singur-1785112
Obosită să trăiască cu iubitul ei, Alice se rupe de el și se mută împreună cu sora ei mai mare, Meg. Ea găsește un nou loc de muncă și un nou prieten, Robin. Această comedie romantică este sigur atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Mr Holmes

7-dl-holmes-1997587
Cel mai faimos detectiv din lume, s-a retras cu mult timp în urmă, iar acum își petrece anii într-un sat liniștit, unde se ocupa de o supină. Cu toate acestea, el este încă bântuit de amintirile unei femei și misterul care a ramas nerezolvate. Dl Holmes decide să rezolve cazul care l-a făcut să demisioneze în urmă cu mai mult de 30 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.