8 frici ale bărbaților despre care nu vor să vorbească

Chiar și cei mai atrăgători bărbați au temerile lor. Dacă nu crezi asta ești victima prejudecăților greșite impuse de societate. Iată câteva lucruri care îi preocupă cu adevărat pe bărbați:

1. Felul în care arată

Încă de la o vârstă fragedă, femeile sunt învățate că ar trebui să se străduiască mereu să arate perfect, antrenându-se și ținândd diete. Nu există un asemenea stereotip pentru bărbați, dar asta nu înseamnă că ei nu își fac griji pentru modul în care arată. Cel mai mult de displace „burtica de bere”.

2. Banii

Banii sunt principala cauză a anxietății masculine. Încă din copilărie ei învață că trebuie să asigure bună-starea familiei. Totuși, pentru femei contează mai mult câtă grijă și câtă atenție li se acordă.

3. Înălțimea

FOLLOW ME

Ei bine, cum să nu îți faci griji când una dintre primele calități ale bărbatului ideal e „să fie înalt”? Dacă doamnelor frumoase le-ar păsa mai puțin de înălțimea partenerului, bărbații de înălțime medie nu s-ar mai îngrijora atât. La urma urmei, știi ce se spune – mărimea nu contează.

4. Amenințările reprezentate de alți bărbați

Poate că nu e întotdeauna evident că un bărbat e gelos, dar stima sa de sine și mândria sunt afectate. Atunci când partenera îi vorbește despre un coleg inteligent de la muncă, bărbatul sigur se va compara cu potențialul adversar. Pentru a scăpa de această frică, vorbește cu partenerul și spune-i că nu există nicio amenințare.

5. Faptul că nu are multă experiență cu fetele

Imaginea de macho provoacă bărbaților coșmaruri. Ei trebuie să pară că sunt niște iubiți experimentați, cu o mulțime de relații în spate. Adevărul e că le e la fel de teamă ca femeilor să nu greșească și să strice totul.

6. Părul

Părul de pe corp este o problemă eternă pentru bărbați. Nu sunt suficient de masculini dacă au prea puțin păr, iar dacă au prea mult seamănă cu animalele și înseamnă că nu se îngrijesc suficient. Și problema cheliei îi face să sufere. Dacă ții cu adevărat la partenerul tău, nu îi agrava anxietatea cu remarcile tale.

7. Dieta

Femeile spun tot timpul că sunt la dietă, dar bărbații nu ar putea zice asta fără să fie priviți cu suspiciune. Totuși, reprezentanții sexului tare au și ei grijă de corpul lor și de ce mănâncă. Toată lumea vrea să fie sănătoasă și în formă, doar că bărbații vorbesc mult mai puțin despre asta.

8. Relațiile cu cei dragi

Câte articole despre cum să-ți salvezi relația există în paginile revistelor pentru femei? Femeilor li s-ar părea însă ciudat dacă bărbații ar începe să vorbească despre acest lucru – e un alt stereotip la care ne-a condamnat societatea. Teoretic, bărbații sunt creaturi brutale cărora nu le pasă de tot felul de nimicuri. Practic și ei vor să știe că relația voastră e în regulă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.