8 imagini AMUZANTE care arată cum se comportă oamenii cu ADEVĂRAT ÎNDRĂGOSTIȚI

Te iubește partenerul tău? Se bazează pe tine? Sigur vă potriviți perfect? Dacă da, ai găsit persoana potrivită pentru tine. Dar relația perfectă nu există. Relația sănătoasă însă da – și e atunci când la bază stau încrederea, sinceritatea, sprijinul, respectul și înțelegerea reciprocă. În fiecare relație există lucruri sănătoase și mai puțin sănătoase.

Pentru o relație fericită, e necesar să respecți două reguli de bază. E important să le cunoști, fiindcă despărțirile nu presupun numai timp pierdut, ci și lecții de viață neînvățate. Ar trebui să știi care sunt cauzele eșecurilor anterioare înainte de a intra într-o nouă relație.

Prima regulă. Comportați-vă cât mai simplu și mai natural unul cu altul, vorbiți despre tot ce vă trece prin cap. Nu ține cu tot dinadinsul să ai un partener orgolios sau greu de cucerit, fiindcă o astfel de relație va avea multe probleme. Lucrurile simple sunt cele mai bune, relațiile armonioase sunt cele în care totul este firesc. Să nu cazi în plasa relațiilor complicate.

A doua regulă. Relația trebuie să aducă bucurie în viața voastră. Dacă aceasta încetează să mai existe, legătura se va stinge și ea, iar la final vor fi numai învinuiri reciproce și vorbe goale.

Iată câteva ilustrații haioase realizate de o tânără artistă din Statele Unite, inspirate din viața lor de cuplu. Desenele ei înfățișează viața obișnuită a doi tineri care încearcă (și adesea eșuează) să se poarte ca niște adulți:

#1

FOLLOW ME

1-5438024

#2

2-4787552

#3

3-5636249

#4

4-6754261

#5

5-7814876

#6

6-6981070

#7

7-1082965

#8

8-2419629

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.