8 IMAGINI care te vor ajuta să alegi mereu perechea PERFECTĂ de BLUGI

Blugii sunt nişte articole magice care te pot ajuta uşor să scapi de întrebarea „Cu ce să mă îmbrac?” Confecţionaţi din denim, un material special de bumbac rezistent, blugii sunt probabil cei mai populari și mai folosiți în lume, încă de la apariția lor. Producția de blugi s-a oprit în timpul celui De-al Doilea Război Mondial, deoarece doar soldații americani aveau voie să îi poarte, ca uniformă. Din anii 50, blugii revin în forță, datorită unor celebrități precum James Dean, Marlon Brando și Elvis Presley. Un deceniu mai târziu, blugii au devenit unul dintre simbolurile subculturii pop și hippy.

Iată de ce trebuie să ții cont atunci când alegi o pereche de blugi:

1. Caută mărimea potrivită

Să alegi haine cu mărimi nepotrivite e cel mai rău lucu pe care îl poți face, iar asta e valabil în mod special pentru blugi. Nu îți cumpăra perechi mai mici pe care te vei chinui apoi să îi îmbraci, nu îți vor face coapsele și burtica să arate prea atrăgător.

2. Culoarea contează

Blugii clasici de culoare albastru închis simpli te vor face să pari mai slabă, plus că sunt o piesă esențială a garderobei fiindcă se potrivesc la orice și arată elegant.

FOLLOW ME

3. Accentuează-ți talia

Nu e de mirare că silueta clepsidră e considerată cea mai feminină și cea mai atractivă. Încearcă să îți accentuezi talia cu o curea (dacă preferi stilul clasic) sau cu pulovere și cămăși ce se leagă la mijloc (dacă preferi stilul sport).

4. Încearcă blugii cu talie medie și înaltă

Aceștia îți accentuează silueta, iar cei cu talie joasă nu mai sunt oricum la modă.

5. Fii creativă atunci când vine vorba de texturi

Alege cămăși, sacouri, jachete care vin cam până la jumătatea șoldurilor. Asta îți va echilibra silueta. Nu îți fie frică să porți accesorii și să te joci cu texturi diferite, pentru că acestea îți vor ascunde defectele.

6. Alege încălțămintea porivită

Tocurile cui, cizmele masculine sau cele înalte oferă o înfățișare greoaie. Optează pentru încălțăminte elegantă în culori neutre sau alege ceva de aceeași culoare cu blugii. Evită încălțămintea care pare masivă.

Indiferent ce model preferi, cel mai important e să îți vină bine, să îți ascundă defectele și să îți evidențieze punctele forte.

Iată mai multe informații de care să ții cont atunci când îți alegi o pereche de blugi:

1.

a-8744948

2.

b-3216770

3.c-2499261

4.

d-7584272

5.

e-4959993

6.

f-2504197

7.

g-4084835

8.

h-5881437

Vedem întotdeauna în media și în online femei slabe pășind încrezătoare pe podium, purtând blugi foarte strâmți. Revistele te pot face să crezi că numai cele care au proporții perfecte pot arăta șic. De fapt, poți arăta minunat indiferent de mărimea hainelor tale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.