8 imagini CIUDĂȚELE care te fac să-ți ieși din minți

Problemele minore par inofensive la prima vedere și te-ai gândi că nu merită să te concentrezi prea mult asupra lor. Dar dacă ai o zi în care te tot lovești de astfel de „probleme minore” s-ar putea să-ți cam strice cheful, nu?

Acest articol nu te va face totuși să te întristezi prea tare și nici nu setează vreo graniță între bine și rău, corect sau greșit. Sunt pur și simplu niște situații pe care le poți privi ca enervante sau lipsite de importanță în funcție de conjuctura în care te afli.

Oricum ar fi, încearcă să nu te lași prea tare afectat de ce ți se întâmplă și amintește-ți că cea mai proastă zi din viața ta durează numai 24 de ore. Fii pozitiv, privește partea plină a paharului și distrează-te privind aceste poze enervante, dar totuși amuzante:

8 imagini enervante cu situații care te fac să-ți ieși din minți:

1. Când primești un obiect foarte mic într-un ambalaj mult prea mare

3-17-518x600-2101208

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Serios? Care e sensul? Pe lângă faptul că durează o eternitate să deschizi cutia se și risipesc o mulțime de resurse pentru a ambala și transporta un asemenea colet.

2. Doamna din imagine se uită la pâini în timp ce stă așezată pe alte pâini

1-18-600x404-8579670

 

Asta nu e numai de-a dreptul ridicol, ci și foarte supărător și jignitor. Cine ar putea să fie atât de lipsit de bun simț încât să facă asta? Cineva ar trebui să-i amintească doamnei din imagine că nu e centrul universului.

3. Momentul acela când vrei să te uiți la un sos și se întâmplă asta

2-20-600x476-9139094

Nu știm dacă cineva chiar le-a lăsat așa pentru că le-a agitat prea tare sau dacă a fost nevoie doar să le ia în mână și s-a întâmplat asta, dar cu siguranță nu ai vrea să cumperi sosul tău preferat și să observi că ultimele bucăți sunt în starea asta.

4. Atunci când crezi că se dezlipește perfect și rămâne o bucățică enervantă

4-14-600x449-2257031

5. Pielițele dureroase care te chinuie la orice atingere

5-14-499x600-9222461

6. Când încărcătorul tău se sinucide fix când ai rămas fără baterie

6-15-600x450-8302062

7. Okaaaay, nu cred că e prea plăcut pentru cineva să vadă asta, dar uite ce mult i s-au subțiat picioarele în zonele fără păr

7-15-571x600-9045033

8. E extrem de enervant când mânerul tacâmurilor ajunge în mâncare

8-13-449x600-2017876

 

Cum ai putea să mănânci fără să te murdărești?

0 comentarii pe “8 imagini CIUDĂȚELE care te fac să-ți ieși din minți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.