8 lucruri pe care le face un BĂRBAT care te iubește în timp ce faceți amor

Dacă nu este o aventură de o noapte, ci este vorba de o persoană pe care o îndrăgești, amorul este o acțiune uluitoare. Foarte intensă. De asemenea, momentele inime sunt un prilej bun pentru a-ți da seama ce simte el pentru tine. Iată câteva semne că este înnebunit după tine:

1. Te privește direct în ochi

Ochii au o mare putere de a comunica sentimentele. Poți privi adânc în inima unei persoane prin ochii lor. Dacă este îndrăgostit de tine, nu îl vei surprinde uitându-se tot timpul în alte părți. Emoțiile lui vor călători fără cuvinte. Doar ochii lui vor vorbi. Dacă evită contactul vizual, este un semn clar că nu este vorba de nicio emoție. Fii atentă la bărbații care nu te pot privi în ochi și nu îți pot vorbi. Fie sunt foarte timizi, dar, cu timpul vor trece peste, fie sunt doar niște manipulatori.
 
2. Te sărută peste tot

Săruturile îți sigilează iubirea. Există nervi puternici și sensibili pe buzele tale, care ridică semnale. Aceasta este una dintre primele atingeri intime într-o relație. Un sărut poate să îți trezească întreaga ființă. Partenerul tău ar trebui să fie cu adevărat implicat în acest act. Vei simți nevoile, pasiunea și emoțiile sale și, de asemenea, cât de mult dorește să te aibă în viața lui! Vei uita tot ce ai în jurul tău.

3. Comunică

El va vrea să audă dacă îți e bine, ce preferințe ai, iar întrebările vor veni din partea lui. El va încerca să facă sexul o experiență plăcută pentru tine. De asemenea, el îți va spune și ce este mai bine pentru el, pentru că este interesat să aveți o legătură cât mai armonioasă.
 
4. Creează o atmosferă romantică

FOLLOW ME

Un bărbat care te iubește va face eforturi pentru a afla ce îți place. El nu se va grăbi să ajungă direct la actul în sine. Bărbații îndrăgostiți încep încet. Dacă e atent la detalii, caută să te surprindă și face și gesturi romantice, semnalele sunt destul de clare.

5. Devine foarte emoțional 

Sentimentele sale ar putea ajunge la un nivel ridicat și, astfel, afecțiunea sa va izbucni ca un vulcan. El își va exprima recunoștința fie verbal, fie prin gesturile sale.
 
6. Niciodată nu va face din viața profesională o scuză

Există oameni care continuă să vină cu scuze când vine vorba de a întreține relații intime.  Poate că au fost împovărați de șefii lor cu proiecte și întâlniri. se întorc acasă stresați, ceea ce este suficient pentru a-i ucide orice dorință. Dar dacă te-ar iubi cu adevărat, el îți va face și viața intimă o prioritate. Când face dragoste, nu va discuta viața profesională. El va înțelege că dragostea față de tine este și prioritatea lui.

7. Te pune pe primul loc

Dar dacă te iubește și te cunoaște bine, confortul și bunăstarea ta vor fi pe primul loc în mintea lui. Dacă nu este așa, atunci nu este vorba despre iubire.
 
8. Nu îi pasă de imperfecțiunile tale

Nu se va plânge dacă faci greșeli în pat. S-ar putea să nu fii perfectă, dar dacă vede că te străduiești va aprecia oricum. Unii bărbați își critică partenerele în timpul actului, dar nu și un bărbat care te iubește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.