Ce alimente vă ajută să faceți DETOX la voi acasă

Suntem mereu pe fugă și la orice abatere de la un regim alimentar echilibrat îl luăm pe „nu am timp” în brațe. Ei bine, avem toți aceleași 24 de ore, iar eu mi-am dat seama că singura persoană care poate să-mi dea timp sunt eu.

Ține doar de noi să ne organizăm așa cum trebuie și să învățăm să ne punem pe primul loc.

Ceea ce măncăm contează în absolut tot ceea ce facem. Dacă ne hrănim așa cum trebuie, vom avea energia necesară pentru a putea să ducem la bun sfârșit tot ceea ce ne-am propus.

Vă propun astăzi o lista a smoothiurilor, sucurilor și supelor cu ajutorul cărora vă puteți ajuta organismul să se refacă după excesele de orice natură.

Vă propun un înlocuitor sănătos pentru snacksuri ce costă într-o gustare formată din avocado, sparanghel și apio sau grapefruit, ananas și mere, o rețetă delicioasă de smoothie din spanac, avocado, ananas, apă și gheață sau kale, spanac, jumătate de lămâie, puțin ghimbir, jumătate de castravete, o pară și 3 frunze de mentă. Am chiar și o rețetă de supă pentru care aveți nevoie de brocoli, câteva frunze de kale, un cățel de usturoi, un dovlecel, 2 cepe, sucul de la o lămâie, pătrunjel și frunze de coriandru.


Rămâi pe cel mai citit blog din România și descoperă și alte lucruri interesante!
Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.