8 motive pentru care nu ar trebui să apelezi la extensii de păr

Toate femeile își doresc să aibă un păr cât mai bogat și mai lung. Dacă natura nu le-a înzestrat cu podoaba capilară pe care și-au fi dorit-o, apelează la metode artificiale, cum ar fi extensile. Totuși, extensiile de păr pot provoca niște momente destul de stânjenitoare când ți-e lumea ma dragă, așa că ai grijă cu ele, chiar dacă sunt foarte la modă printre vedete sau femeile obișnuite.

8 motive serioase pentru care ar trebui să renunți la extensii:

1. Deteriorează părul

Acesta este un motiv important: extensiile pot provoca fire de păr despicate sau chiar te pot face să rămâi fără niște șuvițe serioase, în funcție de lungimea aleasă.

2. Vei arăta ca o femeie „de duzină”

Sigur, vei avea părul mai lung, dar tot vei arăta ca restul femeilor (și nu sunt puține) care au ales să-și pună extensii.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Costă mult

Prețul unor extensii de calitate e destul de piperat. Poți apela la cele mai ieftine, dar nu vor ține la fel de mult și vor avea un aspect inestetic.

4. Întreținerea lor costă

Nu e suficient doar să cumperi extensiile dorite. Mai trebuie să le și întreții în saloane specializate, iar la câteva luni trebuie să le înlocuiești complet.

5. Sunt șanse să nu arăți bine

Nu tuturor ne stă bine cu părul lung, așa că să probezi o perucă înainte de a cumpăra extensiile ar putea fi o idee bună.

6. Se va observa

Un păr care a crescut peste noapte nu va rămâne neobservat. Va fi evident că ai extensii, mai ales dacă sunt unele care nici nu arată prea bine.

7. S-ar putea să cadă

Dacă se întâmplă asta în intimitatea casei tale, nu e prea grav. Dacă se întâmplă când ai ieșit cu prietenii sau când ești la vreun eveniment, atunci da, va fi cam tragic.

8. În spatele extensiilor pot fi povești triste

Se cere din ce în ce mai mult păr natural pe piața extensiilor. Lăsând la o parte prețul ridicat, ține cont că acestea sunt făcute din părul unei femei care și-a vândut cosițele – din cauza unor mari probleme materiale, probabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.