8 oameni care arată ca personajele din desene animate

Ce fetiță nu a visat vreodată să devină o prințesă Disney?  Cenușăreasa, Albă ca Zăpada, Mica Sirenă, Rapunzel, fiecare a avut o preferată în copilărie. Peste tot pe internet putem vedea fotografii cu persoane ce seamnă foarte mult cu protagoniștii unor animații celebre. Să fie simple coincidențe?

Adevărul este pe undeva la mijloc. Multe persoane fac eforturi mari pentru a-și crea o imagine cât mai apropiată de cea a caracterului animat preferat. Pe de altă parte, există și oameni care arată izbitor de asemănător cu un personaj de film sau desen animat, fără să aleagă asta, din pură întâmplare.

Iată 8 fotografii care demonstrează că personajele noastre preferate trăiesc printre noi:

Elsa, Frozen

Unii oameni chiar cheltuiesc averi colosale pentru a arăta ca personajele preferate din desenle animate.

Gru, Despicable Me

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

2-gru-600x450-2958626

Domnul din imagine este copia fidelă a simpaticului Gru.

Mrs. Potato Head, Toy Story

Mă întreb cine de la cine s-a inspirat. Asemnănarea dintre Mrs. Potato și Niky Minaj e dincolo de orice limite ale imaginației.

Minions, Despicable Me

Minionii sunt printre cele mai amunzate personaje de animație. De-a lungul timpului au fost comparați cu multe personaje din realitate, inclusiv cu lcurătorii de la drumuri care obișnuiesc să poarte tricouri galbene și salopete albastre. Oricare ar fi fost inspitația de la care au plecat aceste peronaje, nu putem nega că sunt de-a dreptul adorabili!

Lilo, Lilo & Stitch

5-lilo-600x450-9351882

Ce drăguț!

Merida, Brave

Ce păr superb are domnișoara din imagine! Credeți că e părul ei natural?

Meg Griffin, Family Guy

7-meg-600x450-9933590

Credeți că s-a îmbrăcat așa intenționat?

Flash, Zootopia

desene-600x315-4396839

Vă mai amintiți de Flash și de cât de rar vorbea? Cu siguranță nu aș vrea să lucreze la ghișeul la care am treabă.

0 comentarii pe “8 oameni care arată ca personajele din desene animate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.