8 oameni care au demonstrat că poți schimba totul într-un an

Nu-i așa că uneori ni se pare că un an e o perioadă prea scurtă și nu ne ajunge timpul pentru a ne îndeplini toate visurile și pentru a ne împlini obiectivele?  

Ei bine, în realitate nu contează cât timp avem, ci cum îl folosim. Așa că în loc să te ocupi cu lucruri banale, încearcă să faci ceva ce conteză cu adevărat!

Iată 8 povești incredibile ale unor oameni care au reușit să-și schimbe viața în doar un an: 

Cindy și-a început cariera de model la 49 de ani și și-a început propria afacere

1-11-4375158

Într-o zi, Cindy a  decis să-și vopsească părul gri și a atras atenția unui agent de casting de la  Dolce & Gabbana, care era în căutarea unui model. Așa și-a început cariera Cindy Joseph. A fost model pentru diverse branduri, apoi a decis să-și înceapă propria afacere și a creat o linie de produse de make-up și îngrijire. Cindy crede că secretul frumuseții adevărate constă în capacitatea de a te bucura de cine ești.

Un artist de tatuaje rus a câștigat bătălia cu cancerul

FOLLOW ME

2-9-6393717

Un artist de tatuaje din Moscova, Rinat Karimov, a creat o pagină de Instagram, @rinat_vs_lymphoma, a cărei descriere era „blog foto despre cum am aflat că am cancer și cum îi voi da un șut în fund”. Un nume destul de neobișnuit, știu. A strâns 86.000 de fani pe pagina lui, iar după 51 de săptămâni i-a anunțat că a învins boala.

Acest cuplu s-a schimbat radical după ce au slăbit împreună drastic

3-10-6044899

Justin și Lauren Shelton duceau o viață fericită și nu erau deloc deranjați de greutatea pe care o aveau (împreună, cântăreau 340 de kg!). Credeau că totul e bine și normal, însă viața lor s-a schimbat radical când au aflat că Justin s-a îmbolnăvit și a fost diagnosticat cu o potențială infecție la rinichi. Pentru a confirma această suspiciune, era neovie de o scanare, însă aparatul care trebuia folosit nu putea suporta greutatea lu Justin. În acel moment, Justin și Lauren s-au decis că trebuie să facă o schimbare. Justin a slăbit 45 de kg după un  de an de diete și exerciții fizice, iar Lauren 78 de kg. 

La 55 de ani a început să facă autostopul

4-1925926

Sonya Sagitova, s-a pensionat la vârsta de 55 de ani și s-a decis să înceapă să călătorească. Aceasta a făcut autostopul  și așa a început cea mai frumoasă poveste a vieții ei. A călătorit în peste 40 de țări.

Banii nu pot cumpăra fericirea

5-10-2087859

În mai 1996, o femeie de succes, Heidemarie Schwermer, a donat toți banii persoanelor dfavorizate, păstrând doar o valiză cu strictul necesar pentru ea. Și-a făcut un obiectiv de a trăi un an de zile fără a folosi niciun ban. La început a spălat geamuri, apoi a plimbat câini pentru a avea cazare și mâncare. Experimentul ei a fost un succes, iar acum ține prelegeri despre ce înseamnă cu adevărat să fii fericit, fără bunuri de valoare și bani. La îneput planificase să trăiască fără bani numai un an, dar i s-a părut atât de distractiv încât nu s-a mai întors la viața ei de dinainte. 

Și-a început cariera de înotătoare de 60 de ani

6-7641184

Atunci când  a împlinit 60 de ani, Eugene a decis că are nevoie de un refresh și că își dorește să devină scafandru profesionist.  Familia lui Eugene a fost indignată, dar nepoata ei i-a sprijinit decizia și a ajutat-o. Într-un singur an de antrenamente și competiții, a câștigat  Campionatul European.

Sheri și-a deschis propria afacere

7-10-7678790

Într-o zi Sheri Schmelzer, o mama în vârstă de 40 de ani, și-a întrebat cei 3 copii dacă vor să facă niște lucrări de abilități practice. Toți au crezut că ar fi drăguț să decoreze crocși. Soțul ei a venit cu ideea de a deshide un site pe care să încerce să-i vândă. Așa a pornit compania lor numită Jibbitz, înființată în 2005.  Până în august 2006, vânzările s-au ridicat la 2,2 milioane de $. După un an și jumătate, afacerea a crescut și au vândut-o cu 10 milioane $.

Oksana a devenit prima femeie dintr-o echipă de slavare în situații de urgență

8-10-4292663

Oksana a părăsit afacerea familiei sale și a renunțat la cariera de avocat pentru a deveni singura femeie care intrat într-o echipă specială pentru situații de urgență pe apă, în Moscova.  Totul a pornit de la participarea la un tur, în care Oksana a rămas foarte impresionată de munca pe care o făceau voluntari de la Serviciul Federal de Salvare și s-a și-a făcut un scop din a salva oamenii.  

foto: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.