8 poze cu MIRESE înainte și după machiaj

Ziua nunții este una dintre cele mai importante pentru o femeie. Încă din copilărie, fetițele se visează mirese și își imaginează cum ar arăta nunta perfectă, rochia de mireasă, voalul, coronița. Așteaptă mult timp această zi și își doresc să fie cât mai specială.

Unul dintre lucrurile la care trebuie să se mai gândească o femeie înainte de nunta ei este machiajul. Acesta trebuie să fie foarte bine realizat, astfel încât să reziste pe față toată ziua. Să nu fie nici prea încărcat, fiind vorba de un machiaj de zi, dar nici foarte simplu, pentru că, până la urmă este o zi în care trebuie să strălucim.

Atunci când îți alegi makeup artistul ar fi bine să fie o persoană în care ai încredere și despre care știi cum lucrează. Se recomandă și să faceți o probă înainte pentru a te asigura că machiajul iese exact cum ți-ai dorit.

Iată câteva fotografii cu mirese înainte și după ce au trecut pe la makeup artist

1. Strălucire și lumină

1-5-600x566-5226292

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Trăsăturile au fost puse foarte bine în evidență de acest machiaj luminos.

2. Contrast2-5-600x579-5205079

Culorile folosite în machiaj contrastează foarte bine cu tonurile de pe piele și cu părul și se creează o imagine armonioasă.

3. Un zâmbet strălucitor pe o piele luminoasă

3-5-600x558-3517736

Conturingul poate face minuni, dar mare atenție la cum este aplicat, pentru că dincolo de imaginile frumoase pe care le vrei de la nuntă, e important să ai un machiaj care arată bine și în lumină naturală.

4. Rujul roșu schimbă complet imaginea

4-5-600x590-3568927

Machiajul potrivit poate să te facă să te simți ca o prințesă. E important să ai încredere în tine în ziua cea mare.

5. Armonizarea trăsăturilor

5-5-600x583-8843543

Oricine poate arăta superb dacă makeup artistul știe cum să-i pună în evidență trăsăturile.

6. Machiaj pentru nuntă în stil pakistanez

6-4-600x569-7864509

Uneori, mai puțin înseamnă mai mult.

7. Luminozitate și umbre

7-4-600x532-5917452

Când știi să pui lumina și umbrele acolo unde trebuie, machiajul te poate transforma.

 

9. Acoperirea imperfecțiunilor

9-3-600x573-7819194

Imperfecțiunile nu ar trebui să te sperie atunci când vine vorba de machiajul pentru ziua cea mare. Cu produsele potrivite, poți ține totul sub control.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.