8 SECRETE esențiale pentru a-ți ACCENTUA privirea

Se spune că ochii sunt ferestrele sufletului. Probabil că acesta este motivul pentru care fetele caută întotdeauna modalități diferite pentru a accentua ochii și își doresc să pară cât mai mari.

Iată câteva trucuri care te vor ajuta să-ți accentuezi privirea:

Definește-ți sprâncenele

1-41-2628798

Sprâncenele frumoase sunt una dintre principalele trăsături ale feței. Poți folosi un creion de sprâncene, ceară sau farduri pentru a le evidenția.

Folosește iluminator

2-37-4046138

Iluminatorul este un produs care oferă un aspect strălucitor pielii tale. Pentru a face ochii mai expresivi, conturează sprancenele cu iluminator și pe colțurile interioare ale ochilor.

Definește privirea cu ajutorul tușului

3-39-5385940

Ochii de felină vor fi mereu în tendințe. Poate că nu vei avea precizie din prima, însă exersând vei ajunge să-ți cunoști forma ochilor și să-i evidențiezi prin acest truc.  

Smoky eyes

4-37-3941825

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

„Smoky eyes” este una dintre cele mai populare tehnici de machiaj pentru ochi. Este potrivit pentru orice moment și face ochii mai luminoși și  mai expresivi.

Creează iluzia de ochi mai mari cu ajutorul creionului alb 

5-38-7588775

Pentru a face ochii să pară mai mari, luminează colțul intern cu un creion alb și estompează cu grijă. Poți folosi creionul și pe linia apei pentru a face ochii mai expresivi.

Curbează-ți genele

gene-2-8438223

Folosește o catapultă pentru gene pentru a le curba și aplică apoi rimel.

Alungește genele

7-34-4669034

Pentru a prelungi genele, ia rimelul, așează periuța la baza genelor și aplică rimelul în zig-zag. 

Aplică un ruj nude

8-32-6946397

Dacă dorești ca accentul machiajului să cadă pe ochi, nu aplica un ruj care să iasă în evidență. Optează pentru un ruj apropiat de culoarea pielii, cât mai șters.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.