8 SECRETE pe care femeile le țin ascunse de BĂRBAȚI

Se știe că femeile obișnuiesc să țină secrete – secrete ale prietenelor, ale rudelor etc. Ele nu le dezvăluie nimănui – nici soților, nici iubiților, fraților, surorilor etc. Iată câteva secrete de-ale femeilor:

1. Își verifică foștii parteneri

Dacă o femeie spune că a trecut peste și că nu se mai gândește la fostul iubit, s-ar putea să spună adevărul – o poți crede. Dacă spuune însă că nu mai caută informații despre el – sigur minte! Fiecare femeie își verifică foștii parteneri, indiferent cât timp a trecut de la despărțire și în ce circumstanțe s-a terminat relația.

2. Igiena
Dintr-un motiv sau altul, igiena este asociată mai mult cu femeile decât cu bărbații. Totuși, fetele pot să fie destul de leneșe uneori și nu se mai deranjează să-și curețe casa, camera sau… părul.

3. Cui îi pasă de bani?

Impresia generală e că fetelor le pasă numai de bani și ccă sunt în stare să treacă peste înfățișarea sau vârsta unui potențial partener dacă acesta e bogat. În afară de niște cazuri excepționale, nu toate femeile sunt impresionate de o întâlnire exotică sau de un Lamborghini costisitor. Ele vor doar ca partenerul lor să aibă o slujbă și o atitudine decentă în legătură cu munca. Femeile nu vor un stil de viață exotic, ci securitate, economii și să muncească mult pentru a avea succes.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

4. Copiii

Multe femei se sperie atunci când li se spune „hai să avem un copil”. Copiii sunt un fel de slujbă cu normă întreagă, după cum știm cu toții. E normal să vrei să ai un copil, dar bărbații nu înțeleg că femeile trebuie să se gânddească mult și bine înainte de a lua o decizie. Uneori nu sunt pregătite pentru o sarcină.

5. Deziluziile

Femeile vor doar să fii fericit alături de ele și să le faci să fie și ele fericite. Au nevoia de a fi iubite și să simtă că sunt importante pentru parteneri. Faptul că își tratează partenerii ca pe niște regi nu înseamnă că sunt de acord cu tot ce fac aceștia. Ele vor însă să aibă alături o persoană bună, care să le iubească.

6. Credem că tunsorile bărbaților sunt oribile

Oricât ne-ar plăcea nouă să facem complimente bărbaților, uneori frizura acestora nu se potrivește cu personalitatea lor.

7. Mințim și inventăm scuze

Cine nu a mințit niciodată ca să scape basma curate dintr-o situație? Totuși, femeile nu ar ezita să te ucidă dacă află că le-ai mințit vreodată. Ne puteți ierta că suntem niște mici nenorocite uneori, totuși, nu-i așa?

8. Facem eforturi ca să arătăm bine 

Dacă nu ar exista bărbații, probabil că am sta în aceleași pijamale timp de trei zile la rând, fără să ne spălăm. Dap, cam atât de scârboase suntem, așa că îți poți da seama cât efort depunem ca să nu te apuci să te uiți după alt ape stradă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.