8 SECRETE pe care femeile le țin ascunse de BĂRBAȚI


Se știe că femeile obișnuiesc să țină secrete – secrete ale prietenelor, ale rudelor etc. Ele nu le dezvăluie nimănui – nici soților, nici iubiților, fraților, surorilor etc. Iată câteva secrete de-ale femeilor:

1. Își verifică foștii parteneri

Dacă o femeie spune că a trecut peste și că nu se mai gândește la fostul iubit, s-ar putea să spună adevărul – o poți crede. Dacă spuune însă că nu mai caută informații despre el – sigur minte! Fiecare femeie își verifică foștii parteneri, indiferent cât timp a trecut de la despărțire și în ce circumstanțe s-a terminat relația.

2. Igiena
Dintr-un motiv sau altul, igiena este asociată mai mult cu femeile decât cu bărbații. Totuși, fetele pot să fie destul de leneșe uneori și nu se mai deranjează să-și curețe casa, camera sau… părul.


3. Cui îi pasă de bani?

Impresia generală e că fetelor le pasă numai de bani și ccă sunt în stare să treacă peste înfățișarea sau vârsta unui potențial partener dacă acesta e bogat. În afară de niște cazuri excepționale, nu toate femeile sunt impresionate de o întâlnire exotică sau de un Lamborghini costisitor. Ele vor doar ca partenerul lor să aibă o slujbă și o atitudine decentă în legătură cu munca. Femeile nu vor un stil de viață exotic, ci securitate, economii și să muncească mult pentru a avea succes.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

4. Copiii

Multe femei se sperie atunci când li se spune „hai să avem un copil”. Copiii sunt un fel de slujbă cu normă întreagă, după cum știm cu toții. E normal să vrei să ai un copil, dar bărbații nu înțeleg că femeile trebuie să se gânddească mult și bine înainte de a lua o decizie. Uneori nu sunt pregătite pentru o sarcină.

5. Deziluziile

Femeile vor doar să fii fericit alături de ele și să le faci să fie și ele fericite. Au nevoia de a fi iubite și să simtă că sunt importante pentru parteneri. Faptul că își tratează partenerii ca pe niște regi nu înseamnă că sunt de acord cu tot ce fac aceștia. Ele vor însă să aibă alături o persoană bună, care să le iubească.

6. Credem că tunsorile bărbaților sunt oribile

Oricât ne-ar plăcea nouă să facem complimente bărbaților, uneori frizura acestora nu se potrivește cu personalitatea lor.

7. Mințim și inventăm scuze

Cine nu a mințit niciodată ca să scape basma curate dintr-o situație? Totuși, femeile nu ar ezita să te ucidă dacă află că le-ai mințit vreodată. Ne puteți ierta că suntem niște mici nenorocite uneori, totuși, nu-i așa?

8. Facem eforturi ca să arătăm bine 

Dacă nu ar exista bărbații, probabil că am sta în aceleași pijamale timp de trei zile la rând, fără să ne spălăm. Dap, cam atât de scârboase suntem, așa că îți poți da seama cât efort depunem ca să nu te apuci să te uiți după alt ape stradă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.