8 SECRETE pe care foarte puține femei le știu despre sutiene

Sutienul e cel mai important element din garderoba oricărei femei. E alături de noi aproape în fiecare zi, iar dispoziția și încrederea noastră depind de el. Iată câteva sfaturi pentru a te simți confortabil când porți acest articol de lenjerie intimă și pentru a profita la maxim de el:

1. Nu-ți lăsa sutienul să alunece

Sutienele fără bretele alunecă spre stomac sau nu îți oferă suficient sprijin, ceea ce e foarte enervant. Atașează o bretea în spatele sutienului, trece-o pe sub sâni și prinde-o în spate, de cealaltă parte. Acum sutienul va sta la locul său orice ai face.

2. Secretul unui push up perfect

Această tehnică e perfectă pentru ieșiri sau ședințe foto. Lipește cupele autoadezive în diagonală, nu orizontal, de la partea de jos spre partea din lateral a fiecărui sân.

3. Fă o rochie fără bretele să fie mai confortabilă

FOLLOW ME

Nu e ușor să alegi un sutien potrivit pentru o rochie fără bretele, mai ales pentru una care are și spatele gol. O metodă excelentă e să coși cupele direct pe rochie.

4. Cum să ajustezi bretelele

Ține minte că suportul e optim atunci când poți ține două degete suprapuse pe dedesubtul bretelei de pe umăr. Acum e ușor să ajustezi sutienul cum trebuie, nu?

5. Pentru a-ți ridica sânii

Dacă sutienul s-a întins și nu îți mai susține bine sânii sau pur și simplu vrei să stea mai ridicați, încrucișează bretelele la spate.

6. Cum să îmbunătățești un sutien de dantelă

Această lenjerie e fină și confortabilă pentru că nu are sârme sau elastic, dar totuși nu oferă deloc volum sânilor. Pentru a rezolva această problemă, pune niște cupe de la costumele de baie.

7. Dacă ai goluri

Golurile sunt o problemă bine cunoscută femeilor cu sâni mari. Pentru a le evita, prinde marginile cămășii, între nasturi, cu bandă adezivă dublă făcută special pentru haine.

8. Ai grijă cum le păstrezi în dulap:

Cea mai bună metodă de a depozita sutienele este să le pui pe umeraș. În acest fel aceastea își vor păstra forma inițială și nu se vor deteriora.

0 comentarii pe “8 SECRETE pe care foarte puține femei le știu despre sutiene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.