8 SECRETE pe care le știu numai angajații de la CINEMA au fost dezvăluite

Tuturor ne place să mergem la film la cinema. Totuși, multe lucruri din sălile de cinematograf ne enervează sau ni se pare nejustificate. De exemplu, faptul că popcorn-ul costă foarte mult.

Iată câteva dintre lucrurile pe care angajații de la cinema ar vrea ca publicul să nu le cunoască:

8. Prețurile popcorn-ului sunt nejustificat de mari

Potrivit unor estimări, 300 de grame de popcorn costă mai mult decât o friptură de vită de calitate de aceeași greutate. Prețurile gustărilor cinefililor sunt atât de umflate încât ar fi mai profitabil să mergi la un restaurant decât să îți cumperi popcorn din cinema.

7. Angajaților de la cinematograf le e mai ușor să ia gunoiul pe care îl lași pe scaun, nu sub scaun

Desigur, e mai bine să arunci gunoiul în coșul de gunoi de la intrare, dar dacă dintr-un anume motiv te-ai decis să lași ambalajul de popcorn sau Cola în sală, pune-l mai bine pe scaun. Astfel va fi mult mai ușor pentru cei care lucrează acolo să curețe locul.

FOLLOW ME

6. Nivelul zgomotului din cinematograf poate fi periculos pentru auzul tău

În ciuda faptului că există anumite standard pentru sistemele audio, cinematografele le reglează după cum poftesc. Ai grijă dacă mergi la vreun blockbuster cu o abundență de explozii și bătălii, în timpul cărora nivelul zgomotului îl depășește, de obicei, pe cel permis.

5. Până în 1981, scaunele nu aveau suport pentru pahare

Poate că te va surprinde, dar suportul pentru pahare a apărut în cinematograf abia în 1981, la 60 de ani după ce s-a deschis primul cinematograf în Statele Unite.

4. De ce e popcorn-ul atât de gustos?

Există câteva motive pentru care e greu să reziști mirosului apetisant de popcorn. Pe de o parte, angajații cinematografelor au propriile lor secrete pentru a crea o aroma unică: de exemplu, adaugă ulei de cocos și ulei de rapiță. Pe de altă parte, suplimentele alimentare nu au fost încă interzise.

3. Cel puțin o dată pe săptămână, angajații cinematografelor trebuie să invite afară din sală un cuplu de îndrăgostiți

Cei cărora le place să giugiulească în sala de cinema îi stânjenesc pe ceilalți. Ar trebui să știi că în aproape toate cinematografele există camere care observă totul imediat și ți s-ar putea face observații sau ai putea chiar să fii dat afară. Dacă vrei o seară romantică, cel mai bine ar fi să o aranjezi acasă, la TV.

2. Ofertele nu te ajută să economisești

Ofertele care cuprinde popcorn-ul, sucul și alte lucruri delicioase, nu te vor ajuta să economisești. Dacă aduni prețul componentelor și compari prețul combinat, beneficiile vor fi neglijabile. Vei economisi mai muți bani dacă îți vei comanda o porție mică.

1. Popcorn-ul pe care îl cumperi nu e întotdeauna proaspăt

Cei mai mulți dintre angajații din cinematografe recunosc că unul dintre principalele avantaje ale popcorn-ului este faptul că acesta nu se strică pentru câteva zile. Dacă popcorn-ul nu a fost vândut vândut seara, atunci muncitorii vor pune resturile în pungi de plastic și le vor încălzi în ziua următoare.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.