8 soluții BIZARE pentru probleme comune pe care le foloseau și STRĂMOȘII TĂI

Îți amintești de remediile bizare ale bunicii din copilărie?

Iată câteva care chiar funcționează:

1. Cartofi pentru mușcăturile de păianjen
Sună ciudat, dar funcționează. Taie o felie mare de cartof crud și folosește o fașă medicală pentru a o lega de locul mușcat. Înlocuiește felia de cartof cu una proaspătă la fiecare 12 ore. Rana ar trebui să se vindece într-o săptămână.

2. Usturoi pentru durerea de dinți
Pe la 1740 trebuia să-ți bagi un cățel de usturoi în ureche pentru a calma durerea de dinți. De fapt, trebuie să freci jumătate de cățel de usturoi de dintele inflamat timp de 7-10 minute, pentru a reduce durerea și pentru a vindeca infecția.

3. Coajă de portocală pentru răceala la cap
Multe spray-uri nazale au acum o aromă de portocale. Asta nu e doar ca să fie mai plăcute. Se pare că în secolul 18 era ceva obișnuit să îți pui coji de portocale în nări pentru a vindeca o răceală.

4. Vodcă pentru mirosul picioarelor
Mirosurile neplăcute sunt cauzate de bacterii, iar alcoolul le omoară. Șterge-ți picioarele cu o cârpă înmuiată în vodcă.

5. Creion pentru durerile de cap
Acest remediu funcționează fiindcă durerile de cap sunt adesea cauzate de încleștarea subconștientă a fălcilor. Ca să tratezi o durere de cap, ține un creion între dinți și relaxează-ți mușchii fălcilor.

6. Iaurt pentru o respirație proaspătă
Dacă îți miroase gura urât de dmineață, mnâncă iaurt. Bacteriile sănătoase din el le combat pe cele care cauzează mirosurile neplăcute.

7. Lemn dulce pentru bătături
Amestecă lemn dulce măcinat cu o jumătate de linguriță de vaselină și freacă soluția pe bătături.

8. Ulei de măsline pentru răul de mișcare
Dacă mănânci măsline când ești într-o mașină sau într-o barcă, asta poate preveni răul de mișcare, deoarece acesta este produs de saliva în exces, iar măslinele conțin taninuri care usucă gură și elimină senzația de vomă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.