8 trucuri de frumusețe care îți vor face viața mai ușoară

Pentru a arăta spectaculos, nu este necesar să petreci ore în șir în fața unei oglinzi sau să cheltui o mulțime de bani. Uneori, doar câteva trucuri mici te pot ajuta să economisești mult timp și îți pot câștiga o reputație de guru al machiajului.

Am adunat câteva secrete de la profesioniști și amatori care îți vor fi de folos atunci când vrei să arăți perfect:

1. Codițe perfecte

Pentru a obține de la creionul de ochi clasic o linie ideală, subțire și uniformă, poți topi vârful creionului cu un chibrit sau o brichetă. Acest truc îți va permite să obții o textură de gel și să te va ajuta în situația în care nu ești satisfăcută de culoare.

2. Pudră între straturile de rimel pentru volum

Pentru a obține un volum suplimentar al genelor, poți utiliza pudră obișnuită pentru față. După ce ai aplicat primul strat de mascara, folosește o pensulă pentru a aplica un strat subțire de pudră pe gene și apoi acoperă-le cu un al doilea strat de mascara.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Obține forma perfectă a genelor

Dacă utilizezi un ondulator pentru gene, celebrul make-up artist britanic ,Wayne Goss, îți dă următorul sfat: pune tuș sau rimel pe baza instrumentului ca să economisești timp și ca genele tale să aibă atât o formă frumoasă, cât și volum.

4. Crează efectul sprâncenelor groase

Pentru a obține efectul sprâncenelor groase, poți folosi un mic truc recomandat de mulți make-up artiști. Când pui pe sprâncene gel de culoare sau cu ceară de sprâncene, piaptănă părul pe piele, în sus sau în jos, imediat după aplicare, fără a aștepta până când produsul se usucă. Firele de păr sunt imprimate pe piele și creează un volum natural suplimentar.

5. Picături pentru ochi pentru acnee și roșeața de pe piele

Pentru a scăpa de petele de pe față apărute în cele mai inoportune momente, poți folosi picături de ochi. Picăturile de ochi pot reduce efectul creat de roșeața de pe piele și acnee. Totuși, este o situația de urgență și nu se recomandă să se folosească zilnic.

5. Mărește buzele cu ajutorul conturing-ului

Fă buzele vizibil pline cu ajutorul unui contur pentru față și o perie subțire. Trucul care este adesea folosit și de vedetele de la Hollywood constă în crearea unui volum suplimentar prin aplicarea conturului sub buza de jos și deasupra celei de sus. sub fundul și deasupra buzei superioare.

6. Pudră transparentă pentru fixarea machiajului

Această tehnică neconvențională va contribui la creșterea durabilității machiajului și, de asemenea, face ca acoperirea unui fond de ten să fie mai densă. Această metodă de aplicare este adesea folosită pentru machiajul de mireasă, deoarece nunta este un adevărat test rezistență pentru machiaj.

7. Codițe ideale cu o dischetă demachiantă

Dacă încă nu reușești să desenezi codițele perfecte pe pleoapele tale cu mâna liberă, acest truc este pentru tine. Aplică tușul înainte de aplicarea fondului de ten și apoi cu ajutorul unei dischete umede, corectează tușul și obține forma pe care ți-o dorești.

8. Șterge buretele de machiaj timp de 1 minut

Curățare aproape oricărui burete de machiaj se poate face în doar 1 minut, fără efort suplimentar. Doar pune-l într-un castron cu apă și adaugă orice detergent. Pune-l apoi în cuptorul cu microunde timp de 1 minut. În continuare, magia microundelor își va face treaba și va trebui doar să clătești bureții cu apă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.