8 BÂRFE STRANII despre VEDETE care te vor face să tremuri

Poveștile despre celebrități au apărut cu mult înainte de era Internetului și unele dintre ele aproape că sunt considerate adevărurii. Iată câteva exemple care dovedesc că uneori poate să iasă fum și fără foc, așa că nu ar trebui să crezi tot ce auzi:

1. Lorde ar avea 45 de ani

Apariția neobișnuită a cântăreței din Noua Zeelandă Lorde (pe numele real Ella Yelich – O’Connor) a generat o mulțime de zvonuri despre viața sa „reală”. Unii cred că ea are deja peste 40 de ani, deși albumul său de debut a fost lansat când ea avea numai 17 ani. Acest lucru e confirmat de mărturia artistei despre ziua sa de naștere – 7 noiembrie 1996.

2. Avril Lavigne a fost înlocuită de o dublură

Această legendă s-a născut în 2015. Un site web Brazilian dedicate lui Avril Lavigne spunea că artista a murit în 2003 și că a fost înlocuită de o persoană numită Melissa Vandeli. Pentru a-și sprijini teoria, cei de la acel site au vorbit despre dispariția alunițelor și despre alte schimbări în înfățișarea sa. Niciunul dintre aceste argumente nu stau în picioare, dar legenda dublurii continua să trăiască.

3. Stevie Wonder nu e, de fapt, orb

FOLLOW ME

Unii cred că Wonder doar se preface că e orb, deoarece participă la meciuri de basket, își cumpără televizoare și la un moment dat chiar a încercat să prindă un microfon care cădea. Singurul lucru care nu poate fi explicat este de ce el s-ar fi prefăcut timp de 67 de ani.

4. Marilyn Monroe purta haine de mărimea 50

Corpul lui Marilyn Monroe este considerat un model al siluetelor feminine, dar ea nu prea s-a încadrat în standardul 90-60-90. În timpul sarcinii (care nu s-a terminat bine, din păcate), greutatea sa a fluctuat.

5. Beyonce n-a fost niciodată însărcinată

Zvonurile au apărut după ce Beyonce a născut primul copil și a apărut într-o emisiune din Australia. Răuvoitorii spun că ea nu a fost niciodată însărcinată fiindcă ar avea probleme de fertilitate.

6. Paul McCartney a murit în 1966

Cei care se ocupă cu teoriile conspirației cred că adevăratul Paul McCartney a murit într-un accident de mașină și că a fost înlocuit de o dublură. Se presupune că acest lucru e confirmat de numeroase aluzii din melodiile celor de la The Beatles. Mai este și coperta albumului ”Abbey Road”, în care Paul este singurul care merge desculț (morții fiind adesea îngropați fără pantofi).

7. Corpul lui Walt Disney a fost înghețat

Legendele urbane spun că marele producător de desene animate a fost înghețat pentru a fi readus la viață într-un viitor îndepărtat, când va exista tehnologia pentru așa ceva. Zvonul a apărut deoarece moartea sa a avut loc în perioada când se vorbea despre criogenizare, el însuși fiind interesat de această metodă. Corpul său a fost însă ars, iar cenușa lui se află într-un parc memorial din Los Angeles.

 8. Katy Perry – JonBenet Ramsey


O teorie a conspirației spune că artista Katy Perry ar fi, de fapt, Jon Benet Ramsey. Ramsey a fost ucisă în 1996, pe când avea 6 ani, iar misterul crimei sale a rămas nerezolvat. Katy nu ar putea fi Ramsey, deoarece ea avea deja 6 ani când Ramsey s-a născut.

Citește și: 7 coincidențe stranii care te vor face să tremuri

Viața ne face uneori surprize stranii, care par imposibil de explicat prin teorii ale probabității.

Iată câteva coincidențe umitoare, care demonstrează cât de misterioasă este lumea:

1. Aproape ca o reîncarnare

Enzo Ferrari, fondatorul companiei Ferrari, a murit în 1988. Cam o lună mai târziu, fotbalistul Mesut Ozil s-a născut. Uitându-te la fotografiile lor, ai putea crede că sunt frați gemeni. Să fie vorba de reîncarnare?

2. Altă dovadă a călătoriei în timp?

Jennifer Lawrence arată exact ca o actriță din Egipt, Zubaida Tharwat.

3. Premoniție a dezastrului Titanic

În 1898, cu 14 ani înainte de scufundarea Titanicului, scriitorul morgan Robertson a scris „Futility” , o nuvelă ce spue povestea unui vas numit The Titan care se scufundă. Atât vasul real, cât și cel din poveste se spune că erau de nescufundat, aveau caracteristici tehnice similare, aveau câteva bărci de salvare lipsă și s-au ciocnit de un iceberg în Atlanticul de Nord.

4. Vecini trăind în secole diferite

Faimosul compozitor George Handel a fost vecin cu faimosul chitarist Jimi Hendrix. Ei au trăit în Londra, pe strada Brook, la două case și două secole distanță. Amândoi au fost muzicieni incredibili.

5. Tragedia de la Hoover Dam

Una dintre primele persoane care au murit în timpul construiri barajului a fost George Tierney (20 decembrie 1922). Ultima persoană care a murit acolo a fost Patrick Tierney, fiul lui George, tot într-o zi de 20 decembrie.

6. Coincidențe în biografiile lui Lincoln și Kennedy

Amândoi au fost împușcați în spatele capului, vinerea, înainte de o sărbătoare (Lincoln înainte de Paști și Kennedy înainte de Ziua Recunoștinței). Ambii erau însoțiți de soții și de încă un cuplu. Amândoi au avut patru copii. Amândoi au avut un prieten numit Billy Graham. Kennedy a avut ca secretară o doamnă Lincoln. Președintele Lincoln a avut un secretar numit John. Succesorii amândurora au fost vice-președinți numiți Johnson, din Sud și membri ai Partidului Democrat.

7. Prezicerea victoriei lui Donald Trump în The Simpsons

Realizatorii serialului au făcut o glumă într-un episod din 2000 – cum ar fi dacă Donald Trump ar deveni președintele Statelor Unite. Puteau să știe că asta va deveni realitate cândva?

 

Citește și: 7 COINCIDENȚE stranii care demonstrează că GENELE noastre sunt UIMITOARE

Iată câteva informații despre descendenții unor personaje iconice ale secolului trecut – se pare că așchia nu sare departe de truchi:

1. Rose și Tatiana Schlossberg (nepoatele lui John și Jacqueline Kennedy)

Rose e cea mai mare și cea care seamănă mult cu bunica ei legendară, Jacqueline. A absolvit la Harvard, e interesată de film și a debutat de curând într-un serial de comedia. Sora sa, Tatiana, a absolvit la Universitatea Yale și este ziaristă.

 

2. Emma Ferrer (nepoata lui Audrey Hepburn și Mel Ferrer)

Emma e fiica lui Sean, fiul cel mare al actriței. Desenează bine încă din copilărie și studiază la Academia de Bellas Artes  din Florența și, la fel ca și bunica sa, colaborează cu UNICEF. Acum câțiva ani, a semnat un contract cu o agenție de modelling și a participat la câteva ședințe foto.

3. Alyson Le Borges (nepoata lui Alain și Nathalie Delon)


Într-o zi, un fotograf, fără să știe cine e Alyson, i-a spus: „Dacă Alain Delon ar fi femeie, ar arăta ca tine.” Alyson a moștenit frumusețea și farmecul bunicului său, dar nu a optat pentru cinematografie, ci pentru o carieră de model.

4. Levi Dylan (nepotul lui Bob și Sara Dylan)

Acest tânăr încântător, ca și alți descendenți ai unor persoane faimoase, nu respinge contractele cu agențiile de modelling. Pentru el contează însă și muzica – băiatul cântă la chitară și compune cântece pentru el și prietenii săi.

5. Anne Charrier (nepoate lui Brigitte Bardot și Jacques Charrier)

Anne și-a început cariera de actriță în 1999, în teatru, și cu timpul a început să primească oferte mai interesante în cinematografie și televiziune.

6. Carlota Casiraghi (nepoata lui Grace Kelly și Raniero III de Monaco)

Carlota a studiat la Sorbonna, se dedică evenimentelor de caritate și jurnalismului, îi place să călărească și în timpul liber apare în publicații de modă – de exemplu, un timp a fost imaginea firmei Gucci.

7. Diana Picasso (nepoata lui Pablo Picasso)

Diana a studiat Dreptul și Istoria Artei și a lucrat ca expert la casa de licitație Sotheby. Acum lucrează la expozițiile celor mai bune muzee din lume și face parte din asociații artistice.

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.