9 coafuri simplu de realizat

Părul lung este visul multor femei, pentru că îţi permite să îţi schimbi imaginea doar schimbându-ți coafura. Iată niște idei pentru cum să faci asta în doar câteva minute.

9 idei practice pentru coafuri simplu de realizat:

Fundița romantică

1-par-5728545

Ia niște șuvițe mici de păr din lateral și leagă-le cu un elastic la spate. Răsucește-le. Ia o șuviță de păr direct de sub coadă și împletește-o. Răsucește împletitura în jurul cozii și fixeaz-o cu un ac de păr.

Împletituri elegante

2-par-4294175

FOLLOW ME

Fă o coadă de cal joasă și prinde-o cu un elastic. Folosindu-ți degetele, fă o gaură în păr deasupra elasticului și întoarce-l în coadă. Acum ia șuvițele laterale și întoarce-le și pe ele în coadă.

Coc dublu

3-par-3031211

Fă un coc mic folosind părul din vârful capului. Apoi ia de mai jos șuvițe și fă un al doilea coc.

Coc elegant

4-par-7844623

Împarte-ți părul în două și fă două cozi egale. Împarte fiecare coadă în două și răsucește șuvițele. Pune cele două împletituri într-un coc.

Un coc cu împletituri

5-par-1760601

Ia șuvițe subțiri de păr din ambele părți și împletește-le. Pune împletiturile într-o coadă și răsucește-le într-un coc. Prinde-l cu ace de păr.

Bentița romantică

6-par-2511162

Pune-ți o bentiță pe cap și înfășoară-ți părul sub ea. Răsucește părțile laterale de păr și înfășoară-le peste coc.

Coadă splendidă

7-par-1093819

Strânge-ți părul într-o coadă de cal joasă. Fă împletituri subțiri în părți și încrucișează-le la spate. Prinde împletiturile cu ace de păr și coada cu elastice simple.

Fundă frumoasă

8-par-4142242

Pune-ți o bentiță și înfășoară două șuvițe de păr în jurul ei. Ia o șuviță de păr de sub bentiță și fă-o codiță. Desparte cocul în două părți pentru a face o fundă și fixează-l cu ace de păr. Ia o șuviță din coadă și înfășoar-o peste mijlocul fundei. Fixează coafura cu ace de păr și fixative.

Coc grațios

9-par-1-3940509

Fă o coadă de cal din părul din vârful capului. Înfășoară părul în jurul unui coc, pe care îl vei fixa cu un elastic. Împletește vârfurile în șuvițe subțiri și înfășoară-le în jurul cocului. Fixează-l cu ace de păr.

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.