9 invenții geniale pe care îți vei dori să le cumperi mâine

În fiecare zi apar noi dispozitive, iar uneori pare că e greu să ne mai surprindă ceva. Totuși, acest lucru nu se întâmplă, deoarece imaginația oamenilor nu are limite. Iată câteva invenții care îți pot rezolva rapid și eficient aproape toate problemele:

9. Valiza cu portretul proprietarului

Îți sună cunoscut așteptatul la coadă, încercând să-ți găsești valiza printre o mulțime de alte valize care arată la fel? Valizele imprimate cu portretul proprietarului te scapă de această problemă.

8. Un dispozitiv care te ajută să deosebești lucrurile originale de cele false

Acest dispozitiv poate vedea detalii inaccesibile pentru ochiul uman și la momentul actual poate recunoaște produsele autentice de la 16 companii bine cunoscute. Printre ele se numără Louis Vuitton, Chanel, Dior, Gucci, Prada. Dispozitivului îi ia numai 15 secunde pentru a stabili autenticitatea produselor, iar rezultatul are o acuratețe de 98.5%.

7. O mașină care împăturește hainele după spălare

FOLLOW ME

Deși mașinile ne spală și ne usucă hainele, tot trebuie să petrece mult timp pentru a le așeza cum trebuie. Acest dispozitiv va veni în ajutorul persoanelor doarte ocupate – el împăturește hainele rapid și frumos și le netezește pe cele mototolite.

6. Mini-cort pentru birou

Acest cort a fost creat pentru cei cărora le place să tragă un pui de somn în timpul pauzei de prânz. Te ajută să te relaxezi într-un mod eficient și te izolează de lumina strălucitoare și de sunetele puternice. De asemenea, cortul poate fi folosit pentru a te uita la filme pe telefonul mobil, formând un fel de cinematograf pentru o singură persoană.

5.. Dispozitiv pentru mișcarea picioarelor pentru cei care au un seviciu sedentar

Această platformă te ajută să-ți întinzi picioarele într-un mod eficient, atunci când trebuie să petreci ore întregi la birou. Vei sta pe loc, dar va fi de parcă ai merge. Dispozitivul e perfect adaptat pentru gresie, beton, lemn sau covoare.

4. Tălpici inteligente

Acestea vor fi pe placul celor care au mereu picioarele reci. Important e să nu uiți să le încarci din când în când. În plus, aceste tălpici țin socoteala distanței parcurse și a caloriilor pe care le-ai cheltuit, iar cu ajutorul unei aplicații de pe telefonul mobil poți să setezi temperatura care ți se pare confortabilă.

3. Jachetă cu încălzire

Compania Polar Seal a mers și mai departe și a decis să producă jachete întregi cu încălzire. De exemplu, acest pulovăr drăguț va fi foarte util fanilor sporturilor de iarnă. Temperatura e controlată de butoanele de pe mâneci.

 

2. Portofelul inteligent

Acesta îți permite să nu îți mai faci griji, deoarece vei primi o notificare în legătură cu locul în care ar trebui să îl cauți, dacă se întâmplă să-l pierzi.

1. Un rucsac cu un scăunel incorporat

Amatorii de festivaluri în aer liber vor aprecia cu siguranță acest rucsac, făcut in poliester durabil, rezistent la apă, care are incorporat un scaun ce cântărește numai 1.6 kg.

Citește și: 10 invenții GENIALE pe care o să le vrei numai pentru TINE

Uneori, inventatorii par să ne citească perfect gândurile. Ideile lor pentru noi dispozitive sau alte obiete pentru gospodărie sunt atât de potrivite și funcționează atât de bine că se poate spune, fără exagerare, că ei împlinesc visurile oamenilor. Alteori, creativitatea îi face să inventeze ceva la care nici nu am îndrăznit să visăm, dar care fac viața o bucurie.

1. O fereastră balcon

Modelul special al acestor ferestre de acoperiș le permite să se transforme într-un balcon mic în doar câteva momente.

2. Un scaun pentru o familie mare

Scaunul cu două locuri în plus pentru copii va fi foarte folositor odată cu nașterea celui de-al treilea copil.

3. Salteaua care vă permite să vă luați în brațe cum trebuie

Astfel nu vă veți mai deranja. Salteaua va fi apreciată și de cei cărora le place să doarmă pe o parte.

4. Adeziv modelabil


Acest material moale și flexibil e incredibil de versatil. Îți poți repara găurile din pantofi, poți crea cuiere sau poți să repari chiar și încărcătoarele de telefon stricate. Lista poate continua la nesfârșit.

5. Umbrele cu un model ascuns


Aceste modele pot să fie văzute numai când umbrela e udă.

6. Lampa lună


Această lampă în formă de lună incredibil de realistă e ideală pentru oamenii romantici, fiindcă acum poți avea o parte din spațiu acasă. Poate fi agățată pe pereți sau tavan sau pusă pe podea și e disponibilă în diverse mărimi.

7. Sticla de lemn

Cu ajutorul acestei sticle de stejar, poți să consumi băuturi de o calitate mullt mai bun. Pune niște vin sau bere în sticlă, așteaptă 2-48 ore, apoi bucură-te de gustul îmbunătățit.

8. Lampa universală

Această lampă portabilă în formă de ghirlandă poate fi pusă oriunde. LED-urile sale strălucitoare luminează perfect suprafețele înconjurătoare. În plus, lampa e rezistentă la apă.

9. Mașina de spălat cu o ușă specială pentru a băga haine în plus

Foarte folositoare celor care bag rufele la spălat, pornesc mașina, iar apoi își dau seama că au uitat de câteva haine.

10. Mingea antistres cu efect de zoom

Niște mape super detaliate au fost desenate pe suprafața mingii, dar trebuie să o strângi foarte tare ca să le vezi.

0 comentarii pe “9 invenții geniale pe care îți vei dori să le cumperi mâine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.