9 locuri în care nu ar trebui să îți faci un TATUAJ chiar dacă îți dorești

Daca trupul este un templu, atunci de ce sa nu-l decorezi cu picture elaborate? Un tatuaj este asociat cu un eveniment semnificativ, un mesaj sau pur si simplu o valoare estetica.Totusi, exista cateva zone pe care ar fi mai bine sa nu le tatuezi pentru ca tatuajul nu va rezista:

 

1. Talpa, glezna si calcaiul sunt zone de frecare constanta. Intra in contact cu sosetele,pantalonii si incaltamintea. Mai mult de atat, bateriile si transpiratia sunt si ele prezente.

2. Palmele si degetele sunt de obicei dezgolite si sunt mai expuse la soare decat alte parti alecorpului. Mai sunt si alti factori de risc printre care si folosirea mainilor de a lungul intregiizile ceea ce duce la spalarea frecventa.

1-1-600x321-1073453

3. Axila. Un tatuaj pe axila este neobisnuit si indraznet, dar situatia este la fel ca in cazul talpilor:axila se freaca de haine. Mai mult, pielea se lungeste si se strange pe langa faptul ca esteprezenta si transpiratia.

4. Palmele. Este destul de greu ca cerneala sa ramana imprimata. Pielea palmelor este umeda din cauza transpiratiei si a sistemului nervos.

5. Abdomen. O sarcina poate cauza vergeturi. Insa, sunt si variatiuni ale greutatii care vor afecta garantata tatuajul.

FOLLOW ME

6. Cotul. Un cot decorat cu un ornament sau un model sferic arata minunat. Însă, cotul este unul dintre cele mai dureroase locuri, il indoi frecvent si intra in contact cu hainele, ceea ce este neplacut pe termen lung.

2-1-600x348-4738027

7. Clavicula. Aceasta este o alta zona care depinde de preferintele si stilul tau de viata. Daca estio persoana acreia ii place sa poarte rucsacuri, un tatuaj pe clavicula s-ar putea sa nu fie ceamai buna decizie.

8. Fata. Garantia acestui tatuaj este de maxim 3 ani. Fata ramane descoperita aproape tot timpul, ceea ce inseamna ca intra in contact cu soarele.

9. Partea interioara a buzei. Pielea din aceasta zona se reinnoieste si se reface foarte repede. Viteza disparitiei unui astfel de tatuaj difera de la persoana la persoana, dar pe termn lung nu va dura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.