9 lucruri pe care bărbații le vor de la o femeie zi de zi


Alegerea unui partener ca soție sau soț poate fi determinată de mai mulți factori. Nu îți dai seama cât de mult la prima întâlnire analizezi cealaltă persoană și verifici dacă este atractivă sau nu. În plus, prima impresie este decisivă pentru a face relații mai profunde. Deci, dacă te întrebai ce trăsături observă bărbații la o femeie la prima întâlnire, vei descoperi în acest articol.

1. Șolduri

Chiar dacă niciun bărbat nu va recunoaște, șoldurile femeilor îi vor atrage atenția. Forma lor specifică este legată de abilitățile de sănătate și de reproducere, deși dorința de a avea descendenți, în cazul multor bărbați, este ascunsă departe în conștiința lor. Conform studiului descris în Jurnalul Personalității și al Psihologiei Sociale, marea majoritate a bărbaților chestionați au recunoscut că, la început, au acordat atenție acestui aspect.

2. Sânii


Media modernă a indus un punct de vedere conform căruia bărbații preferă sânii mari, în timp ce știința spune ceva complet diferit. Opinia comună este: mai mare nu înseamnă mai bine. Nu este vorba despre dimensiune și formă neapărat. Mai presus de toate, sânii fermi, pentru bărbați, sunt asociați cu tinerețea și fertilitatea, în timp ce sânii mari, dar ușor lăsați, sugerează inițierea procesului de îmbătrânire.

3. Simetria

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Deși primul lucru pe care l-ai putea gândi după ce vezi acest cuvânt este matematica, se pare că în biologie este la fel de importantă. Pentru toți oamenii, simetria înseamnă în mod subconștient atractivitate, deși nu există o explicație pentru asta. Unii oameni de știință cred că simetria este un semn al sănătății generale, în timp ce alții consideră că oamenii simetrici sunt mai plăcuți în percepția minții celorlalți.

4. Părul și lungimea lui

În 2004, revista Human Nature a efectuat o cercetare, care arată că bărbații acordă atenție părului femeii. Potrivit opiniei domnilor, dacă ai părul mai lung pari mai sănătoasă și prin urmare, mai atractivă. Interesant, coafura nu a contat deloc. Studiile au demonstrat că o femeie cu păr lung este considerată atractivă, indiferent de coafură.

5. Culoarea roșie

Culoarea pe obraji, unghiile roșii sau buzele sunt modalități de a atrage atracția unui bărbat. În 2008, revista Personalitate și Psihologia Socială a arătat că atractivitatea acestei culori stă în evoluția umană și este legată de ciclul menstruației. Potrivit cercetărilor, bărbații au reacționat mai intens la fotografiile femeilor cu cămăși roșii sau buze roșii.

6. Mirosul

Prin feromoni comunici non-verbal cu o altă persoană. Conform cercetărilor, ciclul menstrual are un impact asupra emisiilor de feromoni la femei. În funcție de timpul ciclului în care te găsești și de mirosul pe care îl emani atunci, ești mai atrăgătoate sau mai puțin atrăgătoare pentru bărbați.

7. Ochii strălucitori

Mulți bărbați acordă atenție ochilor femeii; de fapt, acesta chiar este unul dintre cele mai vechi complimente din lume! Potrivit revistei „Creierul Harvard”, pentru bărbați mai atractive sunt femeile cu ochi strălucitori. Nu contează culoarea lor, ci starea. Astfel, dacă îți strălucesc ochii vei părea mai sănătoasă, pentru că ochii uscați sunt asociați cu procesul de îmbătrânire.

8. Buze

Faptul că fiecare femeie visează să aibă buze ca Angelina Jolie nu este o coincidență. Buzele pline sunt considerate a fi una dintre cele mai dezirabile calități ale unei femei atrăgătoare. Cercetătorii de la Universitatea din Manchester au realizat un studiu care a constatat că, în timp ce se întâlnesc cu o femeie, bărbații petrec aproximativ jumătate din timp uitându-se la buzele ei.

9. Voce

Se pare că, pentru bărbați, nu numai aspectul este important, ci și felul în care vorbești. Vocea se schimbă odată cu vârsta, deoarece atunci când nivelul de estrogen scade, tonul vocii devine mai profund. Revista Smithsonian sugerează că femeile cu o voce mai înaltă sunt considerate mai atractive pentru bărbați, deoarece se asociază cu tineretul și, prin urmare, cu fertilitatea.


0 comentarii pe “9 lucruri pe care bărbații le vor de la o femeie zi de zi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.