9 sfaturi de stil de la stiliștii lui Kate Middleton și Megan Markle

În această lună, Megan Markle și Prințul Harry au devenit oficial soț și soție, ceea ce înseamnă că o altă frumusețe a aderat la rândurile curții regale. Această fată cu un zâmbet de Hollywood, din păcate, nu se poate lăuda cu titlul de prințesă, dar are deja statutul de style icon. Și, bineînțeles, acest statut este împărțit de Megan cu nimeni altcineva decât cu Kate Middleton.
Iată pe ce articole vestimentare se bazează stiliștii celor două:

1. Culoarea roșie

Majoritatea femeilor au o mulțime de culori strălucitoare în dulap, dar nu și Kate, care se bazează doar pe roșu când vine vorba de culori intense. Roșu este una dintre culorile preferate ale Ducesei, pe care le folosește atât în ​​ținute de zi cu zi, cât și pe timp de seară. Această culoare se pare că este preferată și de Megan. Este demn de remarcat faptul că fetele sunt tipologii complet diferite, dar această nuanță face ca orice imagine să fie elegantă.

2. Costume în diverse variante

Un costum pentru femei este un fel de uniformă la modă. Statutul regal o obligă Kate să adere la stilul clasic, strict – are zeci de pantaloni și fuste. În acest caz, prințesa preferă să aleagă fuste până la genunchi sau deasupra, completându-și ținuta cu jachete cambrate. Megan, de asemenea, urmează exemplul ei.

3. Rochie Shift

FOLLOW ME

Acest stil este clasic pentru multe femei și, desigur, doamnele britanice o știu. Această rochie versatilă ascunde bine defectele siluetei, le înalță și conferă un aspect feminin. Kate își alege adesea o astfel de rochie pentru ieșiri oficiale, preferând nuanțe neutre.

4. Nuanțe de pastel, potrivite tonului pielii

În fotografiile cu Kate Middleton, apare de multe ori cu nuanțe de albastru deschis,care i se potrivesc cu siguranță. În ceea ce o privește pe Megan, ea a ales o gamă diferită, personalizată – o varietate de tonuri de bej maroniu.

5. Cămăși delicate și albe

Cămașa pentru femei este un lucru clasic atât în ​​stil, cât și în țesături. O astfel de cămașă se potrivește pentru aproape orice ocazie, iar cu o țesătură delicată nu ai cum să greșești.Ca accente – accesorii delicate și nuanțe de alb sau albastru deschis.

6. Culoarea alb

Ținute albe? Totdeauna! În mod normal, o ținută în întregime albă funcționează nu numai pentru seară, ci pentru apariții de zi cu zi.

7. Trench-o componentă elegantă

Trench – un obiect clasic al unei garderobe stilate, care este convenabil a fi purtat în mai multe sezoane. Mai ales în Marea Britanie, unde vremea poate fi înșelătoare.

8. Printul de flori

Un print floral tradițional în combinație cu o rochie vaporoasă este o altă imagine preferată de doamnele din regalitate. Este simplu, elegant și feminin. Apropo, printurile florale se potrivesc cu orice culoare.

9. Ruj nud

Un balsam de buze, ruj în nuanțe delicate sau absența completă – un fel de carte de vizită a lui Kate. În machiaj, ducesa preferă să se concentreze asupra ochilor. Megan folosește adesea aceeași tehnica, înlocuind nuanțele saturate cu cele neobișnuite. Această opțiune este potrivită pentru întâlniri de afaceri, plimbări în timpul zilei și chiar evenimente oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.