Secretul prin care Paris Hilton, Kate Winslet, Beyonce și Eva Mendez au un super ten

Că tragem mereu cu ochiul în grădina celor mai cunoscute persoane, nu este un secret pentru nimeni. Uneori şi visăm să fim în locul lor, măcar pentru o zi. Sunt câteva vedete pe care le urmăresc pe Facebook, Instagram sau Twitter. Îmi place să le urmăresc stilul de viaţă şi să aflu ce mai e nou peste ocean. Acum ceva vreme am citit o postare pe Twitter, făcută de Paris Hilton: „Just got a HydraFacial by Aubrie @DrPaulNassif’s office. My skin is glowing, such an amazing facial. Love it!” 

9828_paris-hilton-d-h_copy_2-7256517Nu mă miră că mostenitoarea imperiului Hilton arata mereu impecabil si ai jura ca pe fata ei nu au aparut niciodata cosuri, bubite si riduri. Probabil ca va ganditi ca la ce avere impresionanta are, isi permite sa se ingrijeasca 25 de ore din 24. Acelasi lucru il veti spune si despre  Kate Winslet, Beyonce sau Eva Mendez, cu toate au spus ca sunt  fascinate de acest tratament. De ce e atât de fascinant, mă întreb eu şi probabil toate femeile care citesc acum articolul 🙂

gc8tbgss8omhhifdk1iy-1024x640-4176293Caut pe Google să văd despre ce este vorba şi găsesc tratamentul şi în ţara noastră.  Mă aşteptam să fie ceva sofisticat, scump şi deloc  accesibil oamenilor de nouă. L-am gasit pe site-urile mai multor clinici, iar pretul lui variaza intre 60-80 de euro.

eva-mendes-hd-wallpaper-1024x640-4489909Acum să vedem si ce face:

 • se personalizează în funcție de dorințele și necesitățile tenului fiecărei persoane
 • este o procedură non-invazivă
 • nu necesită timp de recuperare
 • nu irită tenul și nu lasă urme inestetice
 • este potrivit tuturor tipurilor de ten
 • ținteste diverse probleme ale pielii
 • lasă pielea atât de netedă și catifelată ca a unui bebeluș
 • hidratarea este intensivă, din interior
 • implică exfolierea tenului
 • elimină punctele negre

img_7465-1024x683-4622060Spre deosebire de alte proceduri de întinerire, Hydrafacial (acesta este numele lui) are rezultate vizibile încă de la prima ședință și nu trebuie să îți pierzi prea mult timp la salon.

5 pași simpli care te întineresc și cu 20 de ani 😀

FOLLOW ME

Tratamentul HydraFacial presupune 5 pași foarte simpli:

 1. Curățare și exfoliere: celulele moarte sunt eliminate delicat pentru a lăsa o piele nouă și sănătoasă.
 2. Peeling cu acizi Hydrafacial: este un peeling gentil, care curăță porii de impurități și praf fără a irita sau leza tenul.
 3. Extracția punctelor negre: se face automat cu ajutorul unui vortex care curăță și elimină impuritățile din piele.
 4. Hidratare superficială: antioxidanții și acidul hialuronic sunt introduși în piele pentru hrănirea și protejarea tenului.
 5. Protecție: se utilizează produsele HydraFacial Daily Essentials care ajută la menținerea  rezultatelor pe o periodă îndelungată și protejează pielea.

Acum nu ştiu ce să vă zic, pentru că nu l-am încercat…INCĂ, dar sinceră să fiu, mă cam bate un gând. O să vă  ţin la curent şi o să vă spun cum a fost 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.