9 trucuri de îngrijire pe care le va iubi orice femeie

Viața în secolul 21 nu este tocmai ușoară – toată lumea se gărbește mereu undeva. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să cheltuiești mai puțin pe produsele de frumusețe, arătând în același timp mai uimitoare ca niciodată:

1. Machiaj cat eye ca la Hollywood

Machiajul cu tuș nu este chiar atât de greu de creat. Trebuie doar să trasezi o linie din colțul exterior al ochiului spre sfârșitul sprâncenelor sau spre tâmple (pentru un aspect mai casual); lungimea liniei depinde de preferința ta. Trage apoi o linie pentru al doilea ochi și verifică dacă există simetrie. Folosește dermatogful pentru a desena o pereche de puncte sau linii deasupra: acestea te vor ajuta să creezi un contur ideal, fără murdărie. Conectează punctele desenând o linie dreaptă și netedă.

2. Sprâncenele ideale

Pentru un model ideal al sprâncenelor, periază-le cu grijă, apoi conturează-le și umple-le de culoare. Dacă dorești un aspect mai glam, aplicați highlighter chiar sub linia sprâncenelor.

3. Buze senzuale

FOLLOW ME

Iată un sfat ușor pentru a-ți face buzele să pară mai pline – nu ai nevoie decât de 15 secunde. Aplică mai întâi rujul tău obișnuit, apoi folosește o nuanță mai ușoară pentru linia buzelor pentru a colora partea centrală a buzei superioare și inferioare. Cu peria, glisează din stânga la dreapta și amestecă astfel încât să se creeze un aspect gradient. Adaugă un luciu de buze strălucitor și gata – buzele tale sunt sexy și voluptuoase!

4. Fard de pleoape 

Dimineața, îndepărtează ușor orice ulei în exces de pe față, acordând o atenție deosebită pleoapelor. Aplică o bază pentru machiaj pentru a face fardurile să reziste mai mult. Dacă baza este aplicată bine, aceasta împiedică imperfecțiunile machiajului. Pentru o culoare a ochilor mai profundă, aplică mai întâi un dermatograf.

5. Doi în unu

Dacă nu ai un creion pentru ochi sau fard de pleoape la îndemână, rimelul te poate ajuta. Cu ajutorul unei perii subțiri, trasează cu rimelul o linie de-a lungul pleoapelor superioare. Folosește apoi rimelul cum e normal, pentru gene, pentru a finalize machiajul.

6. Minimalism

Acesta este un truc care sunt în întârziere. Uită-te în sus și aplică dermatograf pe linia superioară a genelor. Acest lucru va face ochii să pară mai mari și genele mai dese. Este un sfat ușor care te va ajuta să arăți minunat fără a aplica prea mult machiaj.

7. Părul

Dacă ești o femeie ocupată nu înseamnă că nu poți da dovadă de creativitate atunci când îți alegi coafura. Încearcă niște coafuri ușoare și elegante, care vor accentua atât atitudinea profesională, cât și frumusețea deosebită a părului.

8 Oferă-i rimelului uscat o viață nouă

Rimelul are o durată de viață de aproximativ 3-6 luni, dar dacă vrei să dureze puțin mai mult, există câteva trucuri care te pot ajuta. Dacă îți irită pielea nu ar trebui să îl mai folosești însă. Curăță peria și, după ce nu mai e încărcată, pune câteva picături pentru ochi în tub, apoi scutură-l bine. De asemenea, poți pune tubul într-o cană plină cu apă fierbinte pentru 10 minute. Nu pune niciodată apă în tubul de rimel!

9. Calmează iritațiile de după epilare

După epilare aplică pe zona iritată pudră de talc și evită să cureți pielea cu săpunuri dure cel puțin 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.