9 trucuri de SPIONAJ pe care le poți face cu un TELEFON DEȘTEPT

Era tehnologiei digitale ne-a întors lumea cu susul în jos. Cel mai important e să știi să profiți la maximum de telefonul tău inteligent, așa că iată o listă de trucuri specifice spionilor pe care le poți încerca și tu:

1. Vederea de noapte

Poți să îți instalezi pe telefon o aplicație care îți va permite să vezi bine pet imp de noapte. Dacă vei face diferența între asta și camera originală, rezultatul te va uimi. Acest truc este perfect pentru cei care vor să spioneze pe cineva pe întuneric fără să fie prinși.

2. Paparazzi

Sigur știi că poți să folosești butoanele de volum ale telefonului pentru a face fotografii. Ei bine, poți să faci acest lucru și cu butoanele de la căști – numai în cazul în care ai iOS, însă.

3. Supraveghere video

FOLLOW ME

Există aplicații care îți permit să îți trnsformi telefonul într-un sistem wireless de supraveghere. Poți să setezi atât alerte video, cât și de sunet.

4. Cuțit card credit

Ai nevoie urgentă de un cuțit, dar nu ai niciunul la îndemână? Poți să iei un „cuțit card de credit” de pe eBay și să îl lipești de telefon. Este ascuțit și sufiicent de mic și subțire ca să încapă sub cele mai multe huse de smartphone.

5. Telecomandă pentru monitor

E suficient să instalezi o aplicație pe telefonul tău și pe calculatorul pe care vrei să îl spionezi. Poți să controlezi desktop-ul sau doar să vezi ce se petrece acolo. Nu e incredibil?

6. Deblocare deșteaptă

Nu contează că vrei să-i arăți niște trucuri de magie nepoțelului tău de cinci ani sau să urmărești pe cineva – instalează o aplicație care să îți permită să îți deblochezi telefonul sau să răspunzi la apeluri fără să trebuiască să îl atingi. Doar mișcă-ți mâna și privește cum se întâmplă magia.

7. Navighează incognito

Uneori nu vrei ca adresa ta IP să fie urmărită pe site-urile pe care le accesezi. Există aplicații care îți permit să navighezi pe Web cu mai multă siguranță și fără ca adresa să îți poată fi urmărită de cineva. Nu e atât de greu să te ascunzi ca un spion adevărat.

8. „Nu-mi atinge telefonul!”

E suficient să-ți instalezi o aplicație simplă care activează o alarmă pentru a nu te mai teme să-ți lași telefonul nesupravegheat vreodată. Dacă cineva îți ia telefonul și încearcă să îți citească mesajele, alarma îl va asurzi. Poți chiar să îți înregistrezi propria alertă de notificare pentru a-l înfricoșa pe intrus.

9. Al doilea număr

Dacă ai avut vreodată nevoie de un al doilea număr de telefon, probabil te-ai gândit să îți iei un alt SIM sau să stai cu două telefoane după tine – nu prea e ceva ce ar face un spion, nu? Există o aplicație pentru smartphone care îți permite să ai un al doilea număr de telefon, pentru a primi apeluri și mesaje.

 

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.