9 trucuri simple care-ți vor face casa să STRĂLUCEASCĂ de CURĂȚENIE


Pentru mulţi dintre noi curăţenia e cea mai plictisitoare sarcină din lume. Vestea bună e că poţi face curat într-un mod rapid și simplu, dacă știi câteva trucuri de bază. Toate femeile își doresc o casă care să strălucească de curățenie! Iată câteva trucuri care te vor ajuta!

Cum să cureți cele mai murdare lucruri din baie?

1. Perdeaua va arăta ca nouă dacă freci zonele murdare cu o soluție de apă normală și apă oxigenată, în cantități egale.

2. Pentru a curăța periuțele de dinți și pentru a ucide toți germenii, înmoaie-le în oțet timp de o oră, apoi spală-le bine cu apă.


3. Înmoaie bureții folosiți în părți egale de apă caldă și oțet timp de o oră, apoi spală-i bine cu apă curată și usucă-i.

Cum să albești cada

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

4. Apa oxigenată te ajută să îndepărtezi calcarul, petele de calciu și petele galbene. Pulverizeaz-o pe suprafața căzii, așteaptă jumătate de oră și apoi clătește cu apă caldă.

5. Poți curăța cada pulverizând întâi bicarbonat de sodiu, așteptând câteva minute și apoi turnând oțet. Curăță apoi cu o perie delicată și clătește cu apă caldă.

6. Soluția de acid citric îndepărtează eficient petele galbene. Ai nevoie de un pachet de acid citric și o cană de apă. Aplică amestecul cu un burete pe cadă și așteaptă 20 de minute, apoi clătește cu apă caldă.

Cum să îndepărtezi calcarul de pe vasul de toaletă

7. Folosește un amestec de acid citric și amidon de porumb pentru ca vasul de toaletă să strălucească la fel ca la început.

Cum să cureți zonele dintre plăcile de faianță

8. Poți scăpa de mucegai, pete întunecate și depunerile de calcar din zonele înguste folosind o lumânare albă de parafină. Freacă zonele respective cu capătul bont. Asta va preveni și depunerile viitoare de mucegai.

9. Toarnă bicarbonate de sodiu într-un bol și folosește o periuță veche de dinți înmuiată în apă pentru a curăța zonele murdare dintre plăci. După aceea, clătește cu apă caldă. Podeaua sau pereții vor arăta ca noi!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.