9 trucuri simple care-ți vor face casa să STRĂLUCEASCĂ de CURĂȚENIE

Pentru mulţi dintre noi curăţenia e cea mai plictisitoare sarcină din lume. Vestea bună e că poţi face curat într-un mod rapid și simplu, dacă știi câteva trucuri de bază. Toate femeile își doresc o casă care să strălucească de curățenie! Iată câteva trucuri care te vor ajuta!

Cum să cureți cele mai murdare lucruri din baie?

1. Perdeaua va arăta ca nouă dacă freci zonele murdare cu o soluție de apă normală și apă oxigenată, în cantități egale.

2. Pentru a curăța periuțele de dinți și pentru a ucide toți germenii, înmoaie-le în oțet timp de o oră, apoi spală-le bine cu apă.

3. Înmoaie bureții folosiți în părți egale de apă caldă și oțet timp de o oră, apoi spală-i bine cu apă curată și usucă-i.

Cum să albești cada

FOLLOW ME

4. Apa oxigenată te ajută să îndepărtezi calcarul, petele de calciu și petele galbene. Pulverizeaz-o pe suprafața căzii, așteaptă jumătate de oră și apoi clătește cu apă caldă.

5. Poți curăța cada pulverizând întâi bicarbonat de sodiu, așteptând câteva minute și apoi turnând oțet. Curăță apoi cu o perie delicată și clătește cu apă caldă.

6. Soluția de acid citric îndepărtează eficient petele galbene. Ai nevoie de un pachet de acid citric și o cană de apă. Aplică amestecul cu un burete pe cadă și așteaptă 20 de minute, apoi clătește cu apă caldă.

Cum să îndepărtezi calcarul de pe vasul de toaletă

7. Folosește un amestec de acid citric și amidon de porumb pentru ca vasul de toaletă să strălucească la fel ca la început.

Cum să cureți zonele dintre plăcile de faianță

8. Poți scăpa de mucegai, pete întunecate și depunerile de calcar din zonele înguste folosind o lumânare albă de parafină. Freacă zonele respective cu capătul bont. Asta va preveni și depunerile viitoare de mucegai.

9. Toarnă bicarbonate de sodiu într-un bol și folosește o periuță veche de dinți înmuiată în apă pentru a curăța zonele murdare dintre plăci. După aceea, clătește cu apă caldă. Podeaua sau pereții vor arăta ca noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.