9 ZODII care scapă de ghinion în această vară

Uneori viitorul e scris în stele. Iată descoperirile astrologilor: zodiile care scapă de ghinion în această primăvară:

1. Fecioară

Deși nu te-ai fi așteptat să vină vremuri mai bune din cauza perioadei încărcate pe care ai avut-o, vei fi surprins primăvara aceasta. Te vor ajuta mai ales prietenii și familia să îți îndeplinești obiectivele. Creativitatea ta va atinge cote maxime și vei atrage numai energiile pozitive.

2. Scorpion

A sosit momentul să îți fie răsplătite eforturile din ultima perioadă, mai ales acelea ce țin de sfera profesională. Este o primăvară marcată de succes și se pot îndeplini chiar și cele mai mărețe idealuri dacă îți îndrepți atenția acolo unde trebuie. O să ai momente în care o să te simți leneș și fără chef de muncă, dar ar fi bine să te mobilizezi pentru că acum ai norocul de partea ta.

3. Berbec

FOLLOW ME

La capitolul interacțiune socială ai stat cam prost iarna trecută și e posibil să te fi simțit cam sigur. Odată cu venirea primăverii însă, apar și oameni noi în viața ta care, pe lângă faptul că te vor înveseli, vor lega și o prietenie sinceră cu tine.

4. Pești

Ți-ai neglijat sufletul și dorințele până acum și te-ai concentrat mai mult pe bunăstarea altora, mai cu seamă a familiei. Dar primăvara aceasta ți se va îndeplini unul dintre cele mai mari visuri-îți vei găsi sufletul pereche.

5. Săgetător

Primăvara aceasta, pentru tine va înflori dragostea. În sfera sentimentală lucrurile merg din ce în ce mai bine și reușești cu ușurință să creezi o legătură profundă, semnificativă, cu persoana pe care o îndrăgești.

6. Taur

Ești un visător, și deși nu te-ai fi așteptat ca lucrurile din viața ta să ia o întorsătură atât de benefică ție- iată că se întâmplă. Cel mai probabil va apărea și o persoană nouă care va schimba scenariul vieții tale.

7. Gemeni

Ai făcut câteva greșeli în ultima perioadă, dar primăvara aceasta a sosit momentul să le repari. Partea bună este că nu îți va fi prea greu să faci asta pentru că ai foarte mult noroc în tot ceea ce faci. Urmează o perioadă în care îți este ușor să faci tot ceea ce îți propui.

8. Balanță

Deși ai fi crezut că primăvara aceasta va fi una monotonă și îți vei vedea singur de treburile zilnice- norocul îți surâde. Apar persoane noi câte te pot ajuta să te dezvolți și să promovezi în plan profesional mai ușor decât ai fi crezut.

9. Vărsător

Ești o fire destul de impulsivă și îți place să faci lucrurile diferit de ceilalți. De aceea, iarna trecută e posibil să fi făcut niște greșeli sau să fi luat niște decizii pripite. E normal să regreți din când în când anumite hotărâri pe care le-ai luat în trecut. Dar nu pentru mult timp- primăvara aceasta ai ocazia să repari orice greșeală care ți-ar putea afecta viitorul, ba chiar o să urmeze o perioadă deloc riscantă, plină cu oportunități benefice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.