3 secrete care te vor ajuta să ai sânii mai mari

Dacă ai cercetat despre cum să-ți mărești sânii în mod natural, ai văzut probabil cam aceleași lucruri – trebuie să faci anumite exerciții, să mănânci anumite alimente și să iei anumite pastille sau să te dai cu niște creme. Poate ți s-a spus că va funcționa combinarea tuturor acestor metode. Acest lucru e și nu e adevărat.

Mărimea sânilor tăi este determinată de un anumit număr de factori, precum genetica, hormonii și istoricul tău medical. Dacă sânii tăi sunt mici din cauza geneticii, va fi dificil să îi mărești. Dacă e vorba de istoricul tău medical, va fi aproape imposibil. Îți va fi mai ușor să ai niște sâni mai mari dacă la mijloc sunt hormonii.

De obicei, mărimea sânilor este moștenită de la cineva din familie – nu neapărat de la mamă. În ceea ce privește hormonii, cei care fac sânii să crească sunt estrogenul și progesteronul. Dacă îți lipsesc, sânii tăi vor fi mai mici.

De asemenea, dacă metabolismul tău arde constant grăsimile și dacă ești slabă de la natură, sânii tăi vor fi mici, pentru că sânii nu sunt nimic altceva decât grăsime.

Iată ce ai putea încerca să faci:

1. Exerciții fizice

FOLLOW ME

Poți apela la exerciții de mărire a mușchilor de sub sâni. Acest lucru nu îți va mări sânii, ci va crea această iluzie. Această metodă durează însă ceva timp, dar tu nu trebuie să aloci exercițiilor mai multe de câteva minute pe zi.

2. Folosirea ierburilor

Schinduful imită hormonii folosiți pentru a alăpta. Se știe că mamele care alăptează ajung să aibă sâni mai mari. Semințele de fenicul stimulează estrogenul din corpul tău, iar scaietele funcționează precum schinduful, făcându-ți corpul să creadă că ar trebui să producă lapte.

3. Folosește creme

Fie că îți place sau nu, cremele de mărire a sânilor funcționează în cel mai rapid și mai eficient mod, pentru că sunt aplicate direct pe zona dorită. Totuși, nu toate produsele sunt crete la fel – unele conțin chimicale periculoase care ți-ar putea introduce toxinele în corp. Ca să fii sigură, încearcă să-ți pregătești acasă niște loțiuni de mărire a sânilor.

După cum ai citit, e posibil (deși nu foarte ușor) să îți mărești sânii fără operații și fără să îți lași o gaură în buget. E nevoie însă de multă răbdare și perseverență. Odată ce vei vedea rezultatele, îți vei da seama că totul a meritat.

Bonus: prevenirea lăsării sânilor
1. Fortifică-ți mușchii din jurul pieptului ridicând greutăți. Nu uita să porți un sutien potrivit de sport.
2. Dormi pe spate. Dacă preferi să dormi pe o parte, ar trebui să știi că sânii se întind mai mult.
3. Nu mai ține diete și mănâncă sănătos. De fiecare dată când te îngrași, s-ar putea să pară că sânii tăi se lasă mai mult atunci când slăbești.

Citește și: 12 probleme pe care le înțeleg toate femeile cu sânii mari

Femeile cu sâni mari stârnesc dorința bărbaților, dar au și o mulțime de probleme dincauza bustului lor. Iată câteva exemple:

1. Ce se întâmplă atunci când vor să își cumpere cămăși – nasturii se deschid și le fac să pară semi-dezbrăcate. Uneori ele își dau seama de acest lucru chiar înainte să participle la o ședință importantă la serviciu.

2. Sânii mari le sabotează exercițiile fizice – trebuie să poarte cel puțin două bustiere dacă vor să încerce să se antreneze. Uneori își doresc să-și poată mumifica temporar sânii.

3. Nu e ușor să alerge sau să stea pe burtă.

4. Costumele de baie sunt o altă poveste – niciunul nu li se potrivește. Niciodată. Nici cele dintr-o singură piesă, nici cele cu două.

5. Sânii mari le fac să pară mai mari decât sunt de fapt.


6. Standardele duble sunt dezamăgitoare

7. Oamenii le întreabă dacă le doare spatele – unele femei chiar au această problemă, dar nu toate!

8. Bărbații acordă o atenție deosebită sânilor în pat – de parcă presupun că sânii mari sunt automat o zonă extrem de sensibilă, precum clitorisul.

9. Se satură de sfaturile de modă pentru fetele „cu forme” – fiindcă dacă își accentuează talia e ca și cum și-ar prezenta sânii pe un platou.

10. Nu pot să poarte niciodată ceva cu spatele gol.

11. Sunt îngrozite de ideea de a rămâne însărcinate fiindcă, deși își iubesc sânii mari, aceștia se vor face și mai mari.

12. Gențile care se poartă peste corp, într-o parte, arată foarte ciudat pe ele – de parcă ar ține în brațe un copil.

Citește și: 7 LUCRURI pe care numai femeile PLINUȚE le înțeleg

Atunci când ești mai plinuță, mai neplăcută decât kilogramele în plus e atitudinea celorlalți, care, de cele mai multe ori, nu se gândesc înainte să comenteze și te grăbesc să te judece pentru că nu iei atitudine, că ești delăsătoare și că nu îți pasă de sănătatea ta.

Dacă greutatea pe care o ai nu este îngrijorătoare, nu îți pune în pericol sănătatea și nu te împiedică să faci ceea ce îți place, iar tu te simți bine în pielea ta, cel mai bine e să nu te lași afectată nici de răutățile celor din jur, dar nici de cei ce încearcă să te menajeze.

Iată 10 lucruri pe care numai femeile mai plinuțe le înțeleg.

1. Nu suporți cuvântul „plinuță”.

Nici „voluptuoasă”, „cu forme” sau „rotunjoară” nu ajută. Nu e ca și cum vei izbucni în plâns dacă cineva rostește cuvântul „gras”. Ești o femeie asumată și te simți bine în pielea ta, așa că nu ai vrea ca cei din jur să te menajeze.

Citește mai jos:  10 RĂSPUNSURI pe care să le dai cuiva care te face GRASĂ

2. Medicii îți critică greutatea

Oricare ar fi motivul pentru care mergi la doctor, ți se spune mereu că ai prea multe kilograme și că o să ai diverse probleme.

3. Complimentele nu sunt sincere

Oamenii au tendința să îți facă mereu complimente pentru a te face să te simți mai bine, indiferent dacă în ziua respectivă arăți bine sau nu. Dacă nu arăți ca trasă prin inel nu înseamnă neapărat că ai probleme cu stima de sine.

4. Dai mai mulți bani pe haine

Mărimile mai mari costă ceva mai mult decât mărimile „normale”, așa că uneori tânjești și tu să îți poți cumpăra haine de la copi.

CITEȘTE MAI JOS: 6 motive REALE pentru care bărbații preferă femeile PLINUȚE

5. Nici dacă ții, nici dacă nu ții regim nu e bine

Toată lumea te judecă, deși nu ar trebui să intereseze pe nimeni ce sau cât mănânci.

6. Toată lumea face aluzii subtile

Mereu se găsește cineva să vobească despre o nouă dietă sau despre sălile de fitness, fără să se gândească la faptul că dacă (și când) vrei sau nu să slăbești e decizia ta.

7. Dacă ești singură, oamenii cred automat că e din cauza greutății tale

Oamenii din jurul tău au impresia că nu poți să găsești pe cineva din cauza felului în care arăți și că dacă ai depune mai mult efort, poate nu ai mai fi singură. Cel de lângă tine ar trebui să te placă așa cum ești, în cel mai bun caz să te ambiționeze să duci un stil de viață mai sănătos și să te sprijine.

Citește și: 10 RĂSPUNSURI pe care să le dai cuiva care te face GRASĂ

Astăzi, unii oameni încearcă în mod intenționat să- facă pe alții să le fie rușine de corpul lor. Dacă ai fost victima acestui tip crud de comentariii, amintește-ți că oamenilor care te jignesc ar trebui să le fie rușine, nu ție.

Iată cum ai puteareacționafață de cei care îți spun căeștigrasă:

1. Râzi

Oamenii care fac asta încearcă adesea să se dea mari în fața prietenilor, așa că cel mai bine ar fi să râzi și să te îndepărtezi.

2. „Da, iar ție îți lipsește frumusețea interioară, dar eu pot să țin dietă măcar”

Unii ar putea spune că nu ar trebui să cauți ceartă, dar unele lucruri trebuie spuse. Poate că nu le-ar strica să le plătești cu aceeași monedă.

3. „Oi fi eu mare, dar nu o să dorm singură diseară!”

Sunt mulți băieți cărora le plac fetele grăsuțe, deci de ce să-ți fie rușine? Probabil că cea care te jignește e singură, altfel nu s-ar lua de altcineva.

4. „Nu l-am auzit pe prietenul tău plângându-se aseară”

Ai nevoie de puțin curaj pentru a spune asta. De obicei oamenii nesiguri fac comentarii crude la adresa altora, așa că de ce să nu îi faci să se îndoiască puțin.

5. „Ghici ce? Sunt și sănătoasă, fericită și mulțumită”

Doar fiindcă ești grăsuță, mulți oameni cred că trebuie să fii și nefericită. Nu trebuie să dai socoteală nimănui altcuiva în afară de tine.

6. „Chiar ar trebui să nu mai vorbești singur”

Foarte puțini oameni au greutatea corespunzătoare înălțimii lor, așa că acest răspuns i-ar putea face să se uite puțin în oglindă.

7. „Prefer să fiu grasă decât să fiu proastă”

„Prost” e probabil unul dintre cele mai drăguțe cuvinte pentru cei care își bat joc de alții din cauza înfățișării.

8. „ … și am doi copii și o viață plină. Tu ce ai?”

Viața își pune amprenta pe trupul tău și nu are de ce să îți fie rușine.

9. „Bine zis, măcar nu e nimic în neregulă cu ochii tăi”

Nu vor mai putea să comenteze nimic dacă ești de acord cu ei și le faci un „compliment” în același timp. Cu tonul vocii corect, poți sugera că doar ochii le funcționează.

10. „Vai, avem o zi proastă?”

Până la urmă, trebuie să ne pară rău pentru oamenii care jignesc. Probabil că au o viață destul de banală și plictisitoare dacă nu se pot distra decât rănindu-i pe ceilalți.

Citește și: Cum să-ți ții hormonii sub control

E greu să-ți imaginezi că greutatea noastră depinde nu numai de numărul de calorii consumate, ci și de niște substanțe chimice dinăuntrul nostru. Hormonii ne influențează procesele metabolice și îi transmit corpului să depoziteze grăsimea sau să nu o mai păstreze. Greutatea noastră e influențată de activitatea fizică, genetică, obiceiurile alimentare și stres. Totuși, cel mai important rol îl joacă hormonii, deoarece sunt responsabili de funcționarea metabolismului.

Insulina
Glucoza e o sursă importantă de energie pentru celulele tale. După ce mănânci și nivelul de glucoză din sânge crește, pancreasul tău trebuie să elibereze mai multă insulină, hormonul care ajută glucoza să ajungă la celule. Dacă nivelul de insulină e ridicat, corpul va depozita grăsimea.

Cortizol
Cortizolul este un hormon al stresului. E produs de glandele suprareale pentru a evita ca nivelurile de zahăr din sânge să scadă. De aceea, când ești stresat tinzi să mănânci mai multe alimente dulci. Făcând asta, îți ajuți corpul să acumuleze putere pentru a se descurca în situațiile dificile. Cortizolul îți încetinește metabolismul pentru a conserva energia. Dacă nivelul de cortizol din sânge e ridicat, te vei îngrășa.

Leptina
Leptina este hormonul sațietății. E secretată de celulele de grăsime din corp și transmite creierului semnalul că te-ai săturat. Leptina controlează metabolismul și spune celulelor dacă să depoziteze grăsimea sau să o ardă. Când nivelul de leptină e scăzut, pofta de mâncare crește, iar corpul tău tinde să depoziteze mâncarea drept grăsime. Adesea, acest hormon e redus din cauza lipsei somnului – de aceea e atât de important să dormi suficient.

Hormonii tiroidieni
Hormonii tiroidieni (T3 și T40 sunt produși de glanda tiroidă, iar funcția lor principală e să producă lipoliză. Ei joacă un rol important și în reglarea proceselor metabolce. Dacă nivelul hormonilor tiroidieni din corpul tău e scăzut, e foarte probabil să te îngrași.

Pentru a pierde în greutate, mănâncă de trei ori pe zi, evită carbohidrații rapizi și consump alimente bogate în proteine și fibre și nu uita e exercițiile fizice.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.