Cum a fost la evenimentul de lansare a cărții 9 luni fără griji

După atâta vreme în care am făcut planuri, am lucrat și mi-am imaginat cum va fi momentul în care voi ține cartea în mână, iată că visul meu a devenit realitate. Când am răsfoit-o prima dată, mi-au dat lacrimile. Știam cum va arăta, îi știam conținutul cuvânt cu cuvânt și totuși nu puteam să-i dau drumul. Am întors pagină cu pagină și m-am bucurat la fel ca un copil mic în dimineața de Crăciun și abia așteptam evenimentul de lansare.

Mi-am început ziua cu rubrica Itsy Bitsy, pe care o am în fiecare dimineață de vineri, am pregătirile urmat pregătirile, machiaj, coafat, ultimele probe de rochii (îi mulțumesc Alinei Cernătescu pentru rochiile superbe), am fost la observator, apoi am luat-o pe Alesia de la școală, am semnat câteva cărți și am pornit spre Promenada, unde am pus la punct ultimele detalii.

Am fost nevoiți să schimbăm planul și să mutăm evenimentul în interior din cauza vremii. Deși fusese soare toată săptămâna, se anunța vreme urâtă vineri și riscam să „intrăm la apă”. Nu voiam să mă las deloc convinsă să mutăm evenimentul de pe terasă, mai ales când vedeam cât de frumos e afară… Am sunat chiar și la ANM să întreb dacă sunt șanse să nu plouă, atât de mult îmi doream să se schimbe ceva… Vă mărturisesc că în ziua lansării, eram în drum spre Observator pe la 12, când am văzut ce soare și frumos e, am zis că nu se poate… Măcar câteva picături de ploaie să văd ca să am inima împăcată că am schimbat tot planul din cauza ploii care pe atunci nu se vedea la orizont. N-a trebuit să-mi doresc prea mult timp o confirmare a faptului că a fost cea mai bună decizie să facem evenimentul în interior, că s-a și pus ploaia… Dar nu oricum. A plouat cu găleata. Când am văzut câți oameni au venit la lansare în ciuda vremii, mi s-a umplut inima de bucurie. Aș fi apreciat oricum prezența la evenimentul meu, dar când am văzut câți oameni au venit pe o vreme pe care mulți dintre noi nu am ieși din casă, mi-am dat seama că am o comunitate minunată și că am lângă mine oameni care mă iubesc. Mi-au fost alături cititori, prieteni, familie, colegi, copiii, întreaga echipă.


Ultimul lucru pe care mi-l amintesc cu certitudine este că am vrut să fac o poză de probă la panoul cu flori. Au început să sosească invitații, am făcut poze cu toata lumea, am urcat pe scenă alături de Dr. Doina Mihăilescu Buzatu, Dr. Ruxandra Pleșea, Dr. anestezist Daniela Bandrabur și moașa Claudia Maria Deculescu să spunem câteva cuvinte, iar din momentul în care am rămas singură pe scenă, m-am simțit exact ca o mireasa. Au fost foarte mulți oameni cu care am vorbit, am făcut poze pe scenă, am semnat cărți și nici nu știu când a trecut timpul. După ce au plecat invitații și am strâns tot, am văzut locul gol și parcă nu-mi venea să cred că s-a terminat așa repede. Repede pentru mine, pentru că în realitate am stat acolo 3 ore.

Le mulțumesc și celor care ne-au privit de acasă, mulți mi-au scris că nu sunt din București și că le pare rău că nu pot ajunge. Mă bucur că prin intermendiul live-ului de pe facebook făcut de cei de la Boof Media am fost aproape și de ei.

Mesajele de la voi sunt copleșitoare. Vă sunt foarte recunoscătoare că mi-ați fost alături și că mă susțineți întotdeauna, dar trebuie să știți că nu doar eu merit felicitările. Am avut alături de mine o echipă puternică și ei sunt primii cărora trebuie să le mulțumesc și să îi felicit eu pentru tot ceea ce fac. Toate imaginile de promovare, coperta și grafica cărții au fost gândite și făcute de Mugur Băloiu pentru care cuvintele nu ar fi niciodată suficiente ca să-i arăt cât de mult apreciez tot ajutorul lui. El și Mihaela, verișoara mea, au fost lângă mine de la idee până la rezultatul final, iar Mugur este și persoana care mi-a oferit acest blog, cadou de ziua mea. Nu o să am niciodată puterea să le mulțumesc pentru ajutorul uriaș și sprijinul permanent pe care mi l-au oferit. Moral și profesional, au dat întotdeauna aripi ideilor mele, iar dacă vă place felul în care arată cartea, talentul a fost de partea lor, nu a mea.

FOLLOW ME

 


Nu aș fi putut duce la final acest proiect nici fără specialiștii pe care îi veți regăsi în carte: Dr. Doina Mihăilescu Buzatu (medic primar de obstretică și ginecologie), Dr. Ruxandra Pleșea (medic specialist în diabet, nutriție și boli de metabolism), Dr. anestezist Daniela Bandrabur (medic primar ATI, doctor în științe medicale și Șef secție Terapie Intensivă), Claudia Maria Deculescu (moașă cu experiență de peste 30 de ani), Cerasela Rogen (coach transformațional). Sfaturile lor au contat întotdeauna enorm pentru mine și am vrut ca prin această carte să le duc mai aproape de orice viitoare mămică.

 


Foarte multe dintre fotografiile pe care le veți vedea în carte sunt făcute de Iuliana Popescu, un fotograf extrem de talentat care reușește întotdeauna să surprindă emoția și fericirea din familia noastră. Cu ea fac cele mai multe poze pentru blog și tot ea a făcut și pozele de la evenimentul de lansare. Îi mulțumesc și lui Alex de la Lilebuba.ro, care a venit la lansare în calitate de prieten, dar nu s-a putut abține și a făcut câteva poze.

Iuliana Popescu
Lile Buba

Fotografia de copertă este făcută de Marius Bărăgan, iar styling-ul de Irina Hartia; pentru machiaj și păr le mulțumesc Adinei Vlad de la Rimmel London România și lui Silviu Iuga.

Firește, mulțumesc mult familiei mele, copiilor mei care mă inspiră în tot ceea ce fac și soțului meu care e mereu alături de mine și reușește să îmi ridice moralul în orice situație.


Mulțumesc Promenda Mall pentru că au găzduit acest eveniment atât de important pentru mine și că au reușit ca într-un timp scurt să se mobilizeze și să ne ofere cadrul în care să ne putem întâlni chiar și pe o vreme ca cea din ziua lansării.

În ziua evenimentului au fost lângă mine și cei de la Regina Maria, Maternitatea la care i-am adus pe lume pe Alesia și Nicholas și care nu mi-au dezamăgit niciodată așteptările.

Le mulțumesc celor de la BabyNeeds.ro cu care am început o poveste frumoasă anul trecut și care au crezut în mine și de această dată. Sunt sigură că mămica care a câștigat voucherul de 500 de lei pentru produse Lionelo oferit de ei este foarte fericită să le încerce produsele.

Mulțumesc echipei Eau Thermale Avène România care a făcut senzație cu standul lor de cadouri și mă bucur că mămicile din comunitatea mea s-au bucurat de produsele lor.

Mulțumesc HiPP România pentru cadourile oferite la tombolă și frumoasa colaborare pe care am început-o. Le mulțumesc celor de la OptiFibre că au decis să fie și la acest eveniment alături de mine și că au oferit mămicilor produse pe care știu că și le doreau mult, având în vedere numărul mare de persoane care se înscriu tot timpul la concursurile pe care le fac alături de ei.

Mulțumiri merg și către și prietenii mei de la Inka, și SLooP și Bjorg care s-au asigurat că rămânem energici, hidratați și îndulciți.  Mulțumesc Epson România pentru cornerul foto pe care ni l-au pus la dispoziție. Oricâte poze ne-am face cu telefonul, cele clasice au ceva aparte și m-am bucurat mult când m-am uitat peste ele, după eveniment.

Mulțumesc și editurii DPH și Crinei, editorul meu, căci datorită lor am ajuns să îmi țin cartea în brațe. Cartea este deja disponibilă online și abia aștept să îmi spuneți părerile voastre.

Mulțumesc Bianca, de la Creative Business Management,  Sorin Duțoiu și Christian Stan de la Yolo Media pentru tot ajutorul oferit în campania de comunicare și le mulțumesc colegilor mei din presă care au susținut demersul meu.

Bineînțeles, nu pot să închei acest articol fără să vă mulțumesc vouă, cititorilor mei, fără de care nu aș fi putut ajunge aici. Mi-ați dat mereu curajul să merg înainte și întrebările voastre sunt cele care m-au ajutat să găsesc întotdeauna cele mai bune răspunsuri.

 

Mai multe poze găsiți în albumul pe care l-am creat pe facebook  ❤

0 comentarii pe “Cum a fost la evenimentul de lansare a cărții 9 luni fără griji

  1. Elena Ramona Sovoiu says:

    Te-am urmărit cu drag, iti sunt foarte recunoscătoare pentru articolele minunate pe care le faci pentru noi cu ajutorul acestor specialiști si ca ne ajuti cu o diversitate mare de informatii super utile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.