Cele mai DULCI și RAFINATE femei din zodiac

Femeia este esenţialul în viaţa unui bărbat. Însă, depinde de el cum îşi alege sortita. Astrele pot ajuta cu un clasament al celor mai îndrăgite femei din zodiac.

Taur

Cu o atitudine aparte şi un zâmbet care fură alte zâmbete, faci ravagii încă de la prima vedere. Ai o deosebită încredere în tine şi acesta e un lucru foarte apreciat şi căutat în rândul bărbaţilor. Eşti elegantă, grijulie şi foarte atentă.

Rac

Eşti o persoană care cucereşte imediat inimile bărbaţilor. Grija, eleganţa şi atenţia pe care o oferi celor din jurul tău este nemăsurată. Eşti o femeie finuţă, care ştie cum să se comporte. Socializezi, îţi place să zâmbeşti şi să te simţi bine.

Balanţă

FOLLOW ME

Ai o stimă de sine foarte ridicată şi acesta este punctul tău forte. Nu îţi place să ieşi din casă fără să arăţi decent. Pe lângă toate astea, plusezi foarte mult cu inteligenţa.

 

Citește și:

Iată care sunt cele mai cohete zodii. Femei care fac ravagii atunci merg pe stradă:

Leu

Îți dorești să fii mereu în capul listei, în capul mesei, fruntașa grupului. De asemenea, nu vrei să lipsești niciodată din centrul atenției. Faci orice cheltuială pentru a arăta cât mai bine, pe placul tău și al societății.

Balanță

Nu ești femeia care să petreacă foarte mult timp în căutarea unei ținute sau stabilirea unui outfit. Te ajută foarte mult carisma și atitudinea pe care o adopți atunci când ești în societate.

 

Pești

Îți plac foarte mult accesoriile și bijuteriile mai vechi, de pe vremea bunicilor. Eleganța pe care ți-o oferă acestea este incomparabilă și reprezintă piesa ta de rezistență când este vorba de o apariție uimitoare.

Scorpion

Cum se face că tu ești mereu pe grabă, ceea ce înseamnă că nu ai foarte mult timp la dispoziție să te pregătești pentru un eveniment chiar dacă știai deja de el. Norocul tău este că știi trucuri în arta machiajului, dar și a vestimentației care te ajută să ieși din situațiile de criză.

 

Fecioară

Perfecționista zodiacului. Știi mereu ce, cum, unde se potrivește. Nu ieși din casă neasortată, chiar dacă ai o singură piesă vestimentară favorită pe care o asortezi diferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.