Horoscop 31 octombrie 2021. Ce zodii au noroc la final de lună

Horoscopul săptămânii 11-18 iulie 2022. Mari surprize

♈ BERBEC

În calitate de Berbec, răspunzi în fața neînfricatului și pionieratului Marte. Cerul de duminică îl găsește pe Marte în mișcare, în timp ce trece din Balanță, în căutare de pace, în cavernele întunecate și emoționale ale Scorpionului. Aceasta este o tranziție de susținere pentru tine, deoarece îți oferă o putere sporită, rezistență și un sentiment revitalizat de independență. În același timp, concentrarea ta se îndreaptă acum spre rezolvarea complexelor de lungă durată în materie de relații, acum până pe 13 decembrie.

♉ TAUR

Îți trimiți energia într-o nouă direcție astăzi, Taur. Timpul petrecut de Marte în Balanță, în căutarea echilibrului, te-a văzut muncind din greu la volumul de muncă și încercând să-ți îndrepți sănătatea. Cerul de duminică îl găsește pe Marte plimbându-se înainte în semnul tău opus, senzualul Scorpion, trimițând o grămadă de energie către relațiile tale personale apropiate. Timpul petrecut de Marte aici poate inflama și intensifica parteneriatele intime, acum până pe 13 decembrie.

♊ GEMENI

Cerul de duminică vede o schimbare de ritm pentru tine, Gemeni. După săptămâni de aprofundare a conexiunii cu capacitățile tale creative, ești gata să începi să îți perfecționezi meseria și să te apuci de treabă. Motivat, Marte iese din Balanță, care caută pacea, și face o tranziție înainte, în Scorpionul cu focalizare ascuțită. Această tranziție vă oferă o energie sporită pe care să o aplicați la volumul de muncă și la regimul de exerciții fizice, acum până pe 13 decembrie.

♋ RAC

Viața ta de acasă a fost un punct fierbinte plin de activitate în ultimele săptămâni, Rac. Cerul de duminică îți găsește concentrarea într-o nouă zonă, pe măsură ce Marte, cel care se dă în vânt, pleacă din Balanță, care caută echilibrul, și se îndreaptă înainte în Scorpion, care ia acțiune. Timpul petrecut de Marte aici lucrează pentru a da un suflu nou în procesele tale creative, oferind, de asemenea, o explozie binevenită de energie excitabilă în viața ta sexuală, acum până pe 13 decembrie.

♌ LEU

Peisajul cosmic de duminică rezervă câteva schimbări importante, Leu. După săptămâni de tensiune mentală crescută și conversații dificile, universul lucrează pentru a aduce puțină ușurare în lumea ta interioară. Go-getterul Marte pleacă din indecis Libra și avansează în Scorpionul cu sentimente profunde, trimițând cea mai mare parte a energiei tale emoționale spre rezolvarea oricăror probleme care se profilează în casă și în familie. Marte rămâne în Scorpion până pe 13 decembrie.

♍ FECIOARĂ

Finanțele au fost un punct de stres continuu pentru tine, Fecioară. În ultimele săptămâni te-ai străduit să câștigi și ai încercat să-ți perfecționezi fluxul de lucru. Cerul de duminică aduce o doză binevenită de ușurare în această zonă, deoarece energicul Marte avansează în Scorpionul cu mintea ascuțită. Timpul petrecut de Marte aici funcționează pentru a vă revigora energia mentală, ajutându-vă să vă revărsați energia în noi activități educaționale și proiecte de scriere, acum până pe 13 decembrie.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Un val binevenit de ușurare este posibil să te cuprindă astăzi, Balanță. Luna trecută te-ai confruntat cu capul fierbinte al lui Marte care îți locuiește în semnul tău, ceea ce a adăugat grămezi de iritare și inflamație la sentimentul tău de independență. Cerul de duminică îl găsește pe Marte alunecând înainte în Scorpionul cu mintea ascuțită, sporindu-ți nevoia de a te grăbi și de a-ți activa talentele și abilitățile, acum până pe 13 decembrie.

♏ SCORPION

O schimbare de ritm vă așteaptă odată cu sosirea cerului de duminică, Scorpion. În ultimele săptămâni ai trecut printr-o stare emoțională dificilă, deoarece planeta ta guvernatoare, Marte motivat, s-a zbătut prin indecisă Balanță. Marte avansează astăzi în semnul tău, aducând o explozie de energie, rezistență și impuls către sentimentul tău de independență și de auto-exprimare, acum până pe 13 decembrie.

♐ SĂGETĂTOR

În ultimele săptămâni ai trecut printr-o stare emoțională dificilă, deoarece planeta ta guvernatoare, Marte motivat, s-a zbătut prin indecisă Balanță. Marte avansează astăzi în semnul tău, aducând o explozie de energie, rezistență și impuls către sentimentul tău de independență și de auto-exprimare, acum până pe 13 decembrie.

♑ CAPRICORN

Ai ars neobosit uleiul de la miezul nopții când vine vorba de cariera ta, Capricorn. Cerul de duminică lucrează pentru a-ți redirecționa concentrarea pe măsură ce Marte, motivat de sine, pleacă din Libra logică și avansează în Scorpionul extrem de sensibil. Șederea lui Marte aici lucrează pentru a canaliza energia spre obiectivele și aspirațiile tale actuale, acum până pe 13 decembrie. Folosiți această perioadă de timp pentru a vă reevalua relația cu rețeaua dvs. socială.

♒ VĂRSĂTOR

Una dintre cele mai importante schimbări de energie din anul tău sosește astăzi, Vărsătorule. Auto-motivat, Marte pleacă din indecisul Balanță și înaintează în Scorpionul cu focalizare ascuțită, unde rămâne până pe 13 decembrie. Timpul petrecut de Marte în Scorpion funcționează pentru a aprinde focul sub ambițiile tale, ajutându-te să îți eliberezi calea și să te încarci înainte sau subliniind mici tensiuni care trebuie rezolvate.

♓ PEȘTI

Greutățile emoționale prin care ai înotat în sfârșit se ușurează astăzi, Pești. Ai dezgropat probleme vechi de relații și le-ai abordat frontal. Din fericire, cerul de duminică aduce o formă binevenită de ușurare, deoarece Marte, care se afirmă pe sine, pleacă din Balanța orientată spre ceilalți și avansează în Scorpionul bogat în emoții. Timpul petrecut de Marte în Scorpion vă oferă șansa de a vă aplica energia spre călătorii și aventuri educaționale, acum până pe 13 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.