A folosit un singur RUJ să-și facă tot machiajul și rezultatul este INCREDIBIL!

În aceste vremuri, în care femeile strâng produse cosmetice în cantități industriale în trusele lor de machiaj, iată că sunt și femei care realizează un look finisat folosind un singur produs. Te-ai fi gândit că este posibil? Machiajul poate fi o treabă foarte dificilă pentru începători. Dacă încă nu te descurci cu toate produsele, iată cum să le înlocuiești pe toate cu unul singur care să facă toate treburile – rujul.

E posibil ca rujul să fie produsul de machiaj favorit al femeilor și poate fi găsit, probabil, în geanta oricăreia. Iată un tutorial pentru cum să folosești numai ruj pentru un machiaj complet:

Primul pas – conturarea

Conturul îți perfecționează trăsăturile faciale și structurile osoase. Poți aplica rujul sub maxilar, rădăcina nasului și frunte.

Estompează

3-machiaj-ruj
Folosind a perie mare pentru obraji și frunte și una mică pentru nas, îmbină totul până pare uniform.

 

Al doilea pas – fard de pleoape

4-machiaj-ruj
Folosind partea neascuțită a rujului, aplică puțin pe pleoapele superioare (colțul exterior).

 

FOLLOW ME

Estompează

5-machiaj-ruj
Din nou, folosește o perie mare pentru a crea un aspect neted. Pentru ca ochii tăi să pară și mai atractivi, folosește puțin ruj și sub ochi.

Pasul trei – aplică-l ca ruj

7-machiaj-ruj

 

Iată videoclipul complet:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.