Marea mea descoperire: mopul care șterge aproape singur

mopul electric Kärcher FC 3

„Nici măcar despre farduri nu povestești așa încântată” – Asta a spus prietena mea, Claudia, când a venit în vizită la mine. Ne pregăteam să ieșim în oraș, iar eu am zis că nu putem să plecăm până când nu îi fac o demonstrație cu noile mele produse de curățenie. :))

Nicholas e tot timpul cu mâinile pe jos. Alesia împrăștie prin toate camerele orice mănâncă, iar eu nu suport să merg în picioarele goale și să mi se lipească ceva de tălpi, așa că dăm cu aspiratorul și ștergem pe jos și de două ori pe zi, dacă e nevoie. Aveam pretenția că la mine în casă e curățenie lună.

La câteva zile distanță am ajung la Mega Mall și am intrat în magazinul Karcher. Acolo am testat tot ce se putea testa și până la urmă, m-am oprit la FC 3 de la Kärcher, care mi se pare cea mai tare descoperire.

Prima mea reacție a fost: cum să dau atâția bani pe un mop? Însă, după ce l-am testat acasă aproape două săptămâni, vă pot face deosebirile între un mop clasic și unul electric:

Dezavantajele mopului obșinuit sunt că:

 • nu poate absorbi niciodată murdăria peste care trece
 • împinge murdăria către marginile podelelor
 • odată ce ai murdărit apa (dacă nu o schimbi după fiecare tură,  lucru pe care nu cred că îl face nimeni), mopul intră apoi în contact cu apa murdară și o folosești prin restul casei
 • trebuie să treci de nenumărate ori printr-un loc până se curăță perfect
 • trebuie să cari găleata cu apă după tine prin casă

Căutam ceva mai simplu de folosit, dar și mai eficient.Marea mea descoperire: mopul care șterge aproape singur

Ce avantaje are mopul electric FC 3 de la Kärcher?

 • absoarbe murdăria, nu o împrăștie – așa că suprafețele sunt perfect curățate;
 • spală tot timpul cu apă curată, din rezervorul dedicat, iar prin funcția de auto–curățare a rolelor, acestea sunt permanent curățate și umezite, fără efort din partea noastră;
 • absoarbe mizeria, concomitent cu furnizarea peliculei de apă proaspătă cu detergent;
 • e foarte simplu de folosit, poți să il folosești și cu un deget, cum îmi place mie să glumesc –  igienizați parchetul sau gresia în cel mai simplu și rapid mod.
 • capătul pivotant al mopului electric poate ajunge cu ușurință oriunde, inclusiv sub mobilier;
 • se mișcă foarte repede și nu lasă dâre;
 • procesul de evacuare a reziduurilor și golire a rezervorului de apă din FC 3 se face fără a intra în contact cu murdăria. pur și simplu golești rezervorul și clătești cu apă;
 • odată finalizat procesul de spălare a podelelor, cele două role ce compun capătul pivotant pot fi spălate în mașina de spălat, la un program de până la 60 de grade C.
 • economisim timp și resurse (are nevoie de 0,4 litri pentru o suprafață de 60 de metri pătrați de podea, spre deosebire de mopul convențional, ce necesită chiar și 5 litri.

Vă jur că eu nu aș fi crezut vreodată că o să fiu așa încântată de un mop. Cred că mi-am înnebunit deja toate cunoștințele la cât de mult l-am lăudat, dar mi se pare că e un produs care merită cu vârf și îndesat.

mopul electric Kärcher FC 3

Ulterior, am mai luat tot de la Kärcher și un aparat de curățat cu abur SC 4 EasyFix, care curăță doar cu puterea aburului, la o temperatură de 100° Celsius, ceea ce sigur că mă liniștește foarte tare în perioada aceasta. Știu că odată igienizată podeaua cu el, n-am stresul că am adus în casă cine știe ce bacterii și virusuri de pe afară.

Mai am și un aspirator fără fir care îmi dă avantajul libertății de mișcare în orice colț al casi fără să trag de nici un cablu și care nu are nici sac, ci doar un rezervor în care își colectează murdăria pe care o arunc imediat ce am terminat de aspirat.

Dacă vi se pare interesant ce v-am povestit despre mop, puteți să citiți mai multe despre el pe site-ul Kärcher, unde veți găsi și posibilitatea de plată în rate, dar și o extra-garanție foarte convenabilă. Comandați mopul, îl testați, iar dacă nu sunteți mulțumiți de produs, îl returnați și primiți banii înapoi. Vă dau scris aici, că nu o să îl mai dați, o să fiți uimiți de rezultatele incredibile și nu o să vă pară rău nicio clipă.

Pe contul lor de instagram găsiți și un CONCURS. Dacă vă simțiți inspirați puteți scrie acolo de ce ați înlocui mopul clasic cu cel electric și în felul acesta vă înscrieți și aveți șanse să câștigați acest mop, care mie mi se pare mega WOW.

Vă las aici și un video pe care poate l-ați ratat pe insta stories, ca să vedeți cu ochii voștri ce poate să facă:

Fii mereu la curent cu postarile mele! Ce ai de facut?

 1. Sa ma urmaresti pe INSTAGRAM – Aici raspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc
 2. Sa te abonezi la canalul meu de YOUTUBE
 3. Sa dai like paginii mele de FACEBOOK
 4. Sa te inscrii in grupul MAMICI SI COPII FERICITI

0 comentarii pe “Marea mea descoperire: mopul care șterge aproape singur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.