Această băutură populară îți distruge tiroida! Tu o consumi?

Laptele de soia devine din ce în ce mai popular, datorită faptului că oamenii încearcă să aibă o dietă mai sănătoasă și consideră laptele de soia este o alternativă mai sănătoasă a laptelui normal. Dar multe dovezi arată că laptele de soia nu este o alegere sănătoasă. De fapt, nu doar că nu este benefic pentru sănătatea noastră, dar consumul de lapte de soia o poate distruge.

10 motive pentru care trebuie să eviți laptele de soia

1. Soia conține cantități măți de toxine naturale sau „antinutrienți”. Consumul a doar două pahare de lapte de soia pe zi poate deregla semnificativ ciclul menstrual.

2. S-a descoperit că soia crește nevoia corpului de vitamină B12 și vitamină D.

3. Soia conține hemaglutinină, o substanță care poate face celulele roșii să se unească în cheaguri.

4. 99% din producția de soia este modificată genetic. Conține cel mai mare grad de contaminare cu pesticide din toate alimentele.

FOLLOW ME

5. Soia și produsele din soia conțin un nivel ridicat de acid fitic, care inhibă asimilarea calciului, magneziului, cuprului, fierului și zincului.

6. Produsele din soia sunt toxice, conțin aluminiu, care afectează negativ sistemul nervos, rinichii și este legat de inslatarea bolii Alzheimer.

7. Soia conține un compus asemănător cu vitamină B12, dar care nu poate fi procesat de organism.

8. Proteinele din soia sunt expuse temperaturilor mari în timpul procesării, făcându-le periculoase pentru sistemul digestiv.

9. Soia conține izoflavoni toxici care stimulează răspândirea cancerului de sân dacă este existent.

10. Soia conține estrogeni din plante, numiți fitoestrogeni, care distrug funcția endocrina și duc la infertilitate și cancer de sân.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.