Acest TEST SIMPLU dezvăluie VÂRSTA corpului tău

Poate că unii se vor simți jenați de formularea titlului, dar totul este real și trebuie încercat . Vârsta corpului tău poate să nu coincidă neapărat cu datele exacte din buletin.  Încearcă acest test și află care este rezultatul

Înainte de toate, trebuie să îți pregătești mușchii, așa că, ar fi bine să începi cu o mică încălzire pentru a fi pregătit de următorul exercițiu.

Testul oferit constă în atingerea podelei cu mâinile. Pare destul de simplu până acum, nu? Totuși, nu este chiar așa cum crezi. Picioarele și spatele trebuie să fie cât mai drepte pe tot parcursul exercițiului pentru a avea parte cel mai bun rezultat. Ține minte la ce nivel ai putut duce mâinile pentru a afla verdictul.

Rezultat

20-25 ani

1-3-600x463-3147065
Palmele trebuie să fie complet lipite de pământ, genunchii să rămână drepți, iar mușchii nu trebuie să fie deloc tensionați. Dacă poți face acest exercițiu fără probleme, felicitări! Corpul tău este într-o formă excelentă, iar flexibilitatea de nota 10.

FOLLOW ME

25-38 ani

2-3-600x463-7713312
Poți atinge podeaua doar cu degetele mâinilor, iar genunchii se pot ține puțin îndoiți. Cu toate acestea, nu simți vreun disconfort puternic în realizarea procedeului. Rezultatul este unul destul de bun.

38-50 ani

3-3-600x463-2240462
Degetele pot atinge doar picioarele, în timp ce genunchii sunt îndoiți. Simți o tensiune deranjantă la nivelul mușchilor și te gândești numai la momentul în care te vei putea ridica. Dacă ăsta este rezultatul tău, trebuie să fii conștientă de faptul că ai nevoie de mai multe exerciții pentru flexibilitate.

Peste 50 de ani

4-3-600x463-5808023
Palmele nu pot atinge nici podeaua și nici degetele picioarelor. Simți un disconfort total în zona mușchilor, deși genunchii sunt cât se poate de îndoiți. În acest caz, nu ești o persoană flexibilă deloc și trebuie să te antrenezi intens.

Dacă rezultatul nu este cel la care te așteptai, nu te grăbi să tragi un semnal de alarmă pripit. Fă acest exercițiu de 30 de ori pe zi, iar într-o lună vei fi surprinsă de propria evoluție.

Înțelepții tibetani spun că tinerețea unui om depinde de sănătatea sa și de modul de viață pe care îl are. Dacă nu ai grijă de corpul tău, nu poți spera ca vârsta acestuia să fie de 20 de ani. De asemenea, vârsta este asociată și cu flexibilitatea pe care o ai. Nu este un secret pentru nimeni faptul că un stil de viață sedentar afectează în mod negativ atât condiția mușchilor, cât și organele interne.

Dacă vei face acest exercițiu zi de zi, vei putea să-ți întărești ligamantele și tendoanele. O veste bună este că mitul conform căruia flexibilitate este ceva cu care te naști sau nu, este doar un mit și atât. Poți să-ți îmbunătățești flexibilitatea la orice vârstă dorești și să capeți control total asupra corpului tău.

Poți încerca să iei și câteva lecții de yoga. Acestea te vor face să te simți mai puternică, mai calmă și cel mai important lucru, mai flexibilă. Cu siguranță vei fi mulțumită de rezultat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.