Aceste 3 zodii vor simți cel mai tare efectele eclipsei de soare din 10 iunie

Aceste 3 zodii vor simți cel mai tare efectele eclipsei de soare din 10 iunie

Iunie a fost o lună extrem de transformatoare și s-ar putea chiar să simți că ești împins în foarte multe direcții diferite. Pe de o parte, Mercur este în prezent retrograd, ceea ce aduce în discuție trecutul și te încurajează să analizezi ceea ce a fost și ceea ce nu a fost. În plus, luna trecută, o eclipsă de Lună în Săgetător a radiat atât de multă schimbare în toată atmosfera astrologică. Este probabil că ai epurat și ai renunțat la atât de multe lucruri. Cu toate acestea, te așteaptă noi începuturi, mai ales pentru semnele zodiacale care vor avea parte de cea mai nefastă eclipsă de Soare de Lună Nouă din iunie 2021. Dacă te-ai născut sub influența Gemenilor, Fecioarei sau a Săgetătorului, atunci eclipsa de soare ar putea schimba incredibil de multe lucruri în viața ta.

♊ GEMENI

Deoarece această eclipsă de soare are loc în Gemeni, își concentrează efectele puternice direct asupra ta. Este posibil să apară evenimente în viața ta care să te conducă într-o nouă direcție, forțându-te să renunți la ceea ce nu ți-a fost destinat niciodată. Îmbrățișează acest proces de a da și a lua. Universul vrea să vă dezbrăcați de piele; să vă desprindeți de zona de confort care vă inhibă. Te așteaptă un nou capitol al vieții tale. Creșterea pe care o îmbrățișezi pe măsură ce mergi înainte este cu adevărat infinită.

♍ FECIOARĂ

Este posibil să te confrunți cu provocări profesionale în această perioadă și să realizezi că domeniul pe care l-ai ales și obiectivele profesionale pe care te-ai concentrat nu sunt în concordanță cu persoana care devii. Schimbările în statutul tău profesional ar putea să se desfășoare în mod constant, așa că fii cu ochii pe direcția în care se îndreaptă în prezent munca ta. Îmbrățișezi o autoritate mai profundă asupra vieții tale și a ambițiilor tale. Luptă pentru succesul pe care ți-l dorești.

Citește și: Cum îți vor afecta planetele semnul zodiacal săptămâna aceasta

♐ SĂGETĂTOR

Deoarece această eclipsă de soare activează a șaptea ta casă a parteneriatelor, este posibil să simți intensitatea efectelor sale. S-ar putea să te trezești spunându-ți la revedere de la oameni la fel de ușor cum spui bună ziua cuiva nou. Este posibil ca relațiile tale să treacă prin schimbări rapide și să te simți ca și cum te-ai despărți de cei care nu au la inimă interesele tale. Destinul tău te conduce spre persoanele care sunt menite să facă parte din viitorul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.