Cum îți vor afecta planetele semnul zodiacal săptămâna aceasta

Cum îți vor afecta planetele semnul zodiacal săptămâna aceasta

În timp ce începutul săptămânii este relativ lipsit de evenimente (în afară de un Mercur retrograd), a doua jumătate aduce oportunități și drame, începând cu eclipsa de soare din Gemeni de joi. Aceasta este o zi excelentă pentru a încerca ceva nou, dar păstrați-vă așteptările scăzute. A face prea multe ar putea duce la probleme.

Vara se încălzește atunci când Marte (planeta acțiunii) intră în Leu înflăcărat vineri. În următoarele șase săptămâni, așteptați-vă la scântei de pasiune, la o creștere majoră a încrederii și la multe drame – mai ales cu Mercur încă retrograd. Deși vor fi câteva săptămâni foarte distractive, aveți grijă să nu vă pierdeți capul.

În cele din urmă, săptămâna se încheie într-o notă interesantă, când Soarele din Gemeni se află în cuadratură cu Neptun (planeta iluziei) din Pești, aducând ceva ceață în weekend și tentându-ne pe toți să îl petrecem în pat. Cu toate acestea, sextilul dintre Venus (planeta iubirii în Rac și Uranus (planeta surprizelor) în Taur ne ajută să ne dea un mic impuls când vine vorba de dragoste și bani, făcând să merite să ne trezim.

♈ BERBEC

După ce a trecut prin Racul îmbibat cu apă, Marte intră vineri în Leu, așa că pregătiți-vă pentru distracție și năzbâtii. Următoarele șase săptămâni sunt ideale pentru romantismul de vară, deoarece te vei simți foarte pasional și încrezător. Dacă dragostea nu este în cărți pentru tine, aceasta este, de asemenea, o perioadă excelentă pentru a te concentra pe pasiunile tale creative, deoarece vei fi plin de energie și inspirație. Ai grijă doar la drame, Berbec. Păstrați un profil scăzut atunci când Soarele din Gemeni se află în cuadratură cu Neptun din Pești, duminică. Ai putea lăsa din greșeală un secret să scape unor necunoscuți, ceea ce te-ar putea răni. Stai departe de rețelele de socializare pentru că ai putea afla lucruri neplăcute. Deconectați-vă și relaxați-vă.

♉ TAUR

Eclipsa de Soare din Gemeni de joi te face să pui lucruri în coș și, în același timp, te ajută să găsești noi modalități de a-ți crește sursele de venit. Un pic de cumpărături „doar pentru că” este în regulă, dar reține-te să faci achiziții mari. Lasă-ți banii să lucreze pentru tine. Vineri aduce o potențială dramă de familie atunci când Marte intră în Leu înflăcărat. Planeta roșie se va afla în zona ta de casă pentru următoarele șase săptămâni, aducându-ți o dorință puternică pentru viața domestică, fie că te reconectezi cu rudele sau creezi un sentiment de familie regăsită. Acesta este un moment bun pentru a căuta o casă nouă, pentru a te simți în siguranță emoțională și pentru a evita cu orice preț dramele familiale. Duminică aduce mici victorii când Venus în Rac face sextil cu Uranus în semnul tău. Fie că vei călători, fie că îți vei exprima punctul de vedere sau vei deveni mai independent, va fi o victorie pentru tine.

♊ GEMENI

Săptămâna are o notă pozitivă, cu o eclipsă de soare în semnul tău, joi, care îți aduce un plus de energie pe care nici măcar retrogradarea lui Mercur nu ți-l poate lua. Acesta este un moment excelent pentru a începe proiecte noi, având în vedere interesele tale, fie că ai grijă de corpul, mintea sau spiritul tău. Rămâi optimist, Gemeni. Lucrurile vor fi în regulă! Vineri te înfierbântă când Marte intră în Leu și în sectorul tău de comunicare. În următoarele șase săptămâni, vei vorbi cu pasiune despre ideile tale și îți vei comunica convingerile cu încredere. Retrogradarea lui Mercur te-ar putea încetini, dar ai multe de spus. Folosește-ți puterea de comunicare pentru bine, nu pentru dramă. Cu toate acestea, duminică aduce un caz de ceață cerebrală atunci când Soarele din semnul tău se află în cuadratură cu Neptun în Pești, creând unele stângăcii la locul de muncă. Ține-ți gura închisă sau s-ar putea să-ți afectezi reputația.

FOLLOW ME

♋ RAC

Joi, eclipsa de soare se află în Gemeni și în zona ta de intimitate, unde Mercur este încă retrograd. S-ar putea să se simtă ca o perioadă de finaluri mai degrabă decât de începuturi, dar vei folosi în curând punctele bune de karma pe care le câștigi. Continuă să mergi înainte! Vineri aduce oportunități de a face (și de a cheltui) bani când Marte intră în Leu, rămânând în zona ta de valoare pentru următoarele șase săptămâni. Ți se reamintește că trebuie să cheltuiești bani pentru a face bani. Pune-ți în mișcare activitatea secundară, investește în afacerea ta și în tine, dar nu uita să economisești niște bani pentru mai târziu. Săptămâna se încheie într-o notă pozitivă când Venus din semnul tău face sextil cu Uranus din Taur, încurajându-te să ajuți la cauze umanitare și să-ți urmezi inima. Atunci când lupți pentru ceea ce crezi, poți face schimbări de impact.

♌ LEU

Visele chiar se împlinesc! Joi, eclipsa de Soare se află în Gemeni și în zona ta de prietenie și dorințe, ceea ce o face o zi ideală pentru manifestare, deoarece ceea ce ți-ai dorit mult ar putea veni brusc cu ușurință – dacă îți dorești ceva mic. Norocul continuă să vină atunci când Marte intră în semnul tău vineri. Acesta va rămâne aici pentru următoarele șase săptămâni, umplându-vă de energie și pasiune. Acesta este un moment excelent pentru a-ți mișca corpul în toate modurile diferite: aleargă, înoată sau încearcă un nou look, cum ar fi o tunsoare sau un tatuaj. Faceți ceea ce vă face să vă simțiți bine! Dezamăgirea ți-ar putea strica săptămâna atunci când Soarele din Gemeni se află în cuadratură cu Neptun din Pești, duminică. Ceva ce ai crezut că este un vis devenit realitate se dovedește a fi o fantezie. S-ar putea descoperi că un prieten nu este cu adevărat un prieten. Nu vă întristați și nu căutați răzbunare. Concentrează-te pe a merge mai departe.

♍ FECIOARĂ

Deși nu îți vei schimba cariera sau nu vei primi un premiu important, un nou proiect la serviciu ar putea apărea în timpul eclipsei de soare din Gemeni de joi. Eclipsa se află în zona ta de carieră, aducându-ți un proiect provocator, dar interesant. Deși s-ar putea să nu fie o schimbare de joc în viața ta profesională, ar putea să te facă remarcat de cineva important. Cu toate acestea, productivitatea ta ar putea fi blocată atunci când Marte intră în Leu vineri. Marte se va afla în zona ta de intimitate pentru următoarele șase săptămâni, secătuindu-ți energia. În loc să te împingi la limită, exersează-te să fii amabil cu tine însuți, fără presiunea de a trebui să fii perfect. Un timp cu prietenii ar putea să vă dea un impuls, așa că planificați o mică aventură când Venus în Rac face sextil cu Uranus în Taur, duminică. Vei fi uimit de cât de mult impuls îți oferă acest lucru. Distracție plăcută!

♎ BALANȚĂ

Eclipsa de soare din Gemeni aterizează în zona cunoașterii, făcându-te flămândă de învățătură, chiar dacă este vorba doar de vizionarea de documentare. Deși nu este un moment potrivit pentru a face o excursie sau cursuri, este un moment excelent pentru a planifica aceste lucruri pentru viitor. Vara ta devine socială atunci când Marte intră în Leu vineri, rămânând în zona ta de prietenie pentru următoarele șase săptămâni. Acum este momentul să te reconectezi cu prietenii pe care nu i-ai văzut de ceva vreme, să cunoști oameni noi și să îți lași umanitarul interior să iasă la iveală. Vindeți, luați masa și salvați lumea! Săptămâna se încheie cu o răsplată majoră atunci când Venus în Rac face sextil cu Uranus în Taur duminică, aducând niște bani și independență financiară în calea ta. Dacă ai rămas într-o relație toxică pentru că aveai nevoie de bani de la ei, acum este momentul să le dai drumul.

Citește și: Aceste 3 zodii vor simți cel mai tare efectele eclipsei de soare din 10 iunie

♏ SCORPION

Eclipsa se află în zona ta de intimitate, amintindu-ți că singura modalitate de a începe ceva nou este să renunți la trecut. Aceasta va fi o renaștere pentru tine, pe măsură ce faci pași mici spre creștere și schimbare. Îmbrățișează acești pași mici! Latura ta ambițioasă iese la joacă atunci când Marte intră în Leu vineri, rămânând în zona ta de carieră pentru următoarele șase săptămâni. Cu planeta care te guvernează în Leu, s-ar putea să te simți foarte impulsionat să reușești și să finalizezi unele obiective importante din carieră cu un succes și o recunoaștere uimitoare. Acordă-ți un moment pentru a te concentra asupra parteneriatelor tale când Venus în Rac face sextilitate cu Uranus în Taur, duminică. Înțelegerea cuiva într-un mod nou poate ajuta la consolidarea relației dvs. și poate duce la o mai bună comunicare. Fiți deschis la descoperire și dragostea va urma.

♐ SĂGETĂTOR

Dragostea este în aer joi, aducând o eclipsă totală a inimii în timpul eclipsei solare din Gemeni. Eclipsa se află în zona ta de parteneriat, aducând o poveste de dragoste de vară ocazională în viața ta. Îndrăgostiți-vă! Este, de asemenea, un moment excelent pentru a examina un nou parteneriat de afaceri, pentru a rezolva neînțelegerile și pentru a începe din nou cu oamenii. Marte intră vineri în Leu înflăcărat și va sta în sectorul tău filozofic pentru următoarele șase săptămâni. Vara este aici și nu vei lăsa ceva atât de banal precum Mercur retrograd să te oprească din a avea aventuri. Te încetinește? Sigur că da! Dar nimic nu-ți oprește căutarea de descoperiri. Acesta este un moment ideal pentru a urma cu încredere pasiunile intelectuale, mai ales prin intermediul călătoriilor. Explorați! Problemele bănești se ușurează atunci când Venus în Rac face sextil cu Uranus în Taur duminică, încurajându-te să îi lași pe alții să aibă grijă de tine pentru o schimbare. Cereți ajutor atunci când aveți nevoie, Săgetătorule.

♑ CAPRICORN

Un moment ideal pentru a începe un obicei sănătos este în timpul eclipsei de soare din Gemeni de joi. Eclipsa se află în zona ta de obiceiuri, ajutându-te să găsești noi modalități de a fi productiv și motivat, chiar dacă sunt mici. Ai grijă de tine însuți adăugând structură vieții tale. Iubirea de vară se transformă rapid în intimitate atunci când Marte intră în Leu vineri. Marte se va afla în zona ta de intimitate pentru următoarele șase săptămâni, aducând schimbări în unele dintre cele mai puternice relații ale tale. Aceste schimbări ar putea fi puțin accidentate – nașterile nu sunt niciodată ușoare – dar îți vor face legăturile cu ceilalți mai puternice ca niciodată. Săptămâna se încheie într-o notă romantică atunci când Venus în Rac face sextil cu Uranus în Taur duminică, încurajându-vă să deveniți creativi cu partenerul sau cu persoana îndrăgostită. Să mergi la întâlniri unice, să începi o relație amoroasă sau să îți duci talentele creative în locuri obraznice – așa faci tu, Capricorn.

♒ VĂRSĂTOR

Eclipsa specială de soare din Gemeni și din zona ta de plăcere de joi aduce creativitate și divertisment în viața ta. Aceasta este o zi excelentă pentru a face lucruri mici care îți aduc bucurie: fă artă, privește filme sau distrează-te romantic. Pur și simplu, bucură-te de tine însuți! Căldura verii devine un pic mai intensă când Marte intră în Leu vineri. În următoarele șase săptămâni, planeta războinică se va afla în zona ta de parteneriat, ceea ce va duce la conflicte și competiție cu Mercur încă retrograd. Pune-ți energia spre a câștiga, mai degrabă decât spre a-i învinge pe alții. Un învingător supărat nu este un aspect bun pentru tine, Vărsătorule. Practicați îngrijirea de sine atunci când Venus în Rac face sextilitate cu Uranus în Taur, duminică. Pentru a crea un cămin fericit, va trebui să aveți grijă de voi înșivă. Este o zi bună pentru a face puțină curățenie sau decorare. Acceptă ajutorul prietenilor și al familiei!

♓ PEȘTI

Eclipsa de soare din Gemeni și zona ta de casă creează joi o afacere de familie. Petreceți timp cu familia și reconectați-vă sau pur și simplu petreceți o noapte liniștită acasă având grijă de voi. Dacă îți găsești liniștea, înseamnă că o faci bine. Vineri îți oferă mai multă energie și rezistență atunci când Marte intră în neopritul Leu. Marte va fi în zona ta de obișnuință pentru următoarele șase săptămâni, făcându-te să te simți foarte productiv și gata să cucerești lumea. Cu toate acestea, ai grijă. Acest plus de pasiune te-ar putea face impulsivă, mai ales că Mercur este încă retrograd. Practică autodisciplina, Pești. Săptămâna se încheie cu ceva stres când Soarele din Gemeni îl va face pe Neptun în cuadratură în semnul tău duminică. Problemele de familie te-ar putea lăsa confuz și dezamăgit atunci când planul tău „perfect” nu iese așa cum ai sperat. Renunță la așteptări, Pești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.