Aceste semne zodiacale vor avea cea mai bună toamnă

Aceste semne zodiacale vor avea cea mai bună toamnă

Vezi dacă te numeri printre cele mai norocoase zodii ale toamnei.

Săgetător

Săgetătorule, această toamnă se anunță ușoară pentru tine. În timp ce eclipsele ne afectează pe toți, ai parte de dulceață pe măsură ce vara se termină. Primul aspect benefic pe care îl aștepți cu nerăbdare în această toamnă este Venus care se mută în semnul tău pe 7 octombrie, unde se va odihni până pe 4 noiembrie. Planeta iubirii și a banilor îți zâmbește, amplificând intensitatea vieții tale romantice și stabilitatea financiară.

Apoi, Mercur călătorește prin semnul tău din 24 noiembrie până pe 12 decembrie, întărindu-te să spui ce gândești cu claritate și ușurință. Marte în semnul dvs. începând cu 13 decembrie (încă toamna, tehnic vorbind!) vă oferă o explozie de ferocitate. În cele din urmă, sezonul Săgetătorului propriu-zis este din 21 noiembrie până pe 20 decembrie, așa că folosește această perioadă pentru a savura sentimentul de a fi centrat și de a deține controlul.

Gemeni

Gemeni, ești semnul opus Săgetătorului, așa că multe dintre evenimentele astrologice din această toamnă îți echilibrează natura. La fel ca Săgetătorul, Venus în Săgetător din 7 octombrie până pe 4 noiembrie te va afecta profund. În timp ce deseori ai tendința de a fi volubilă și distantă, Gemeni, acest Venus în Săgetător îți va oferi puțină pasiune și căldură de care ai mare nevoie. Mercur în Săgetător va oferi un efect de echilibrare similar – probabil că te vei simți mai obligată să vorbești pentru tine.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Odată ce Marte își va face loc în Săgetător, chiar la sfârșitul toamnei (13 decembrie), te vei simți echilibrat și împuternicit (în plus, este și sezonul Săgetătorilor!). Lasă această energie a semnelor de foc să te încălzească și folosește-o în avantajul tău – este un moment excelent pentru a-ți revendica viața atât emoțional, cât și practic. Faceți un jurământ de iubire de sine, apoi acționați în consecință.

Scorpion

Natura ta este inextricabil legată de această perioadă a anului – din moment ce ești atât de profund conectat la sinele din umbră și la ocultism.

„Sezonul” tău se întâmplă între 23 octombrie și 20 noiembrie, când vântul se întețește și nopțile devin lungi. În această perioadă, vei simți influența lui Marte în semnul tău (30 octombrie – 12 decembrie) ȘI a lui Mercur în semnul tău (5 noiembrie – 23 noiembrie). Pregătiți-vă să vă simțiți profund întruchipat și în puterea voastră. Soarele, Marte și Mercur se aliniază pentru a vă spori energia vrăjitorească și intuitivă. Fă o vrajă și bucură-te de întoarcerea frunzelor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.