Aciditatea gastrică, balonarea și durerile de stomac pot fi tratate și FĂRĂ MEDICAMENTE. Iată cea mai SIMPLĂ metodă!

Dacă suferi de aciditate, balonare și dureri de stomac, dar te afectează medicamentele, iată cea mai bună metodă pentru a le trata! Este vorba despre presopunctură, o tehnică foarte populară a medicinii alternative ce presupune aplicarea presiunii cu ajutorul degetelor pe anumie puncte din organism pentru a elibera o formă subtilă de energie.

Presopunctura este o soluție foarte bună în lupta cu greața, calmează entorsele de stres recidivante, învinge simptomele răcelii și amelorează durerea de cap.

Punctele de presopunctură sunt puncte asupra cărora se aplică presiune timp de 10-30 de secunde, cu ajutorul degetelor. Își are originea în medicinachineză antică și este practică încă din anul 2000 i.Hr.

Pe întregul corp avem puncte de presiune care odată stimulate asigură ameliorarea rapidă a unei simptome frecvent întâlnite.
Iată ce puncte ar trebui să ai în vedere:
1. Punctele de presopunctură pentru stomac


Pentru a scăpa de gazele din stomac, trebuie să presezi aceste puncte. Te va ajuta și să înlături contracția abdominală. Pentru a obține rezultate eficiente stimulează aceste puncte regulat și nu vei mai avea probleme cu durerile de stomac, constipație și arsurile de stomac.

2. Punctele de presopunctură din partea inferioară a spatelui

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?


Prin presarea acestor puncte, vei scăpa de indigestie, durerile abdominale și cele de stomac. Dacă ai dureri de spate, nu stimula aceste puncte, pentru că ai putea intensifica durerea.
3. Punctele de presopunctură de pe mâini


Acesta este cel mai bun mod pentru a scăpa de stările de amețeală. Totodată, presiunea pe aceste puncte va grăbi procesul de digestie și va calma durerile de stomac.
4. Punctele de presopunctură de pe picioare


Presarea acestor puncte te va face să-ți recapeți energia și să întărești imunitatea. Stimulează aceste puncte pentru a înlătura gazele din stomac, constipația, digestia, diarea și senzația de amețeală.
5. Punctele de presopunctură de pe tălpile picioarelor


Acestea sunt niște puncte foarte importante care, prin presiune, îmbunătățesc circulația și înlătură balonarea.

Este foarte important să fii relaxat în timpul presopuncturii pentru ca rezulatele să aibă efectul scontat. Dacă ți se pare mai plăcut, poți apela la uleiuri esențiale, precum cel de cocos, lavandă sau arbore de ceai.

4 comentarii pe “Aciditatea gastrică, balonarea și durerile de stomac pot fi tratate și FĂRĂ MEDICAMENTE. Iată cea mai SIMPLĂ metodă!

 1. Mirela Dănilă says:

  Presopunctura este o metodă eficientă de tratament in cazul multor simptome dar cred că trebuie tratată în primul rând cauza prin schimbarea stilului de viață. O dietă bogată în fructe ,legume și cereale integrale. Clar, la început consumul de rădăcinoase ( țelina, sfeclă) sau cartofi.Cartoful crud( sucul de cartof ) ,și mai apoi, obișnuit organismul cu o hrană vie, sănătoasă. De evitat prăjelile și grătarele; produsele de origine animală și dulciurile concentrate.De asemenea , băuturile carbiogazoase , alcoolul și cafeaua. Să fiți sănătoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.