Acolo unde ceilalți caută doar probleme, vino cu soluții

Săptămâna trecută vă povesteam pe pagina mea de facebook că Legile lui Murphy se adeveresc de fiecare dată și că nu de puține ori mi s-a întâmplat să rămân fără baterie sau spațiu de stocare la telefon în cele mai nefericite momente.

Foarte mulți mi-ați spus că și voi treceți prin asta și mi-ați povestit că, de cele mai multe ori, legile astea ale lui Murphy sunt ajutate puțin și de copiii voștri, care, la fel ca ai mei, au grijă să ne lase: fără baterie la telefon uitându-se la desene, fără făina sau ingredientele de care aveați nevoie ca să gătiți, încercând să fie ei creativi în bucătărie (la mine în casă, Alesia e șefa poțiunilor), fără foi sau cartuș la imprimantă, tipărind sute de foi de colorat și multe alte exemple de năzbâtii.

Eu mă regăsesc în toate, dar cel mai tare „m-a scos de curând din sărite” ultimul exemplu. 

Deși de cele mai multe ori folosesc imprimanta în activități ce țin tot de timpul copiilor (fișe pentru școală, planificarea săptămânală, orarul activităților, meniul lor etc), se întâmplă fix ca atunci când am nevoie să scot ceva la imprimantă pentru mine, să descopăr că Alesia a umplut camera de joacă cu foi pe care le-a scos în zeci de exemplare, ca să le deseneze. Îi încurajez creativitatea, mă bucur că vrea să coloreze, dar aș vrea să aibă și puțin din simțul măsurii și să-și dea seama că nu are timp să coloreze 50 de fișe într-o zi, așa cum probabil își imaginează.

Vara asta lucrez la un proiect foarte drăguț pentru un blog: niște materiale pe care mulți dintre voi veți putea să le descărcați în mod gratuit. Doar că înainte să pot posta orice, trebuie să mă asigur că totul arată bine în pagină, că e ușor de folosit, că arată bine – lucruri pentru care am nevoie de teste. Să nu le pot testa în momentul în care dispun de timp pentru a face asta, îmi îngreunează considerabil munca, pentru că odată veniți copiii acasă e imposibil să lucrez cu același randament.

Și uite cum din ceva ce ar fi trebuit să mă bucure, ajung să mă supăr,  fără să vreau, mai întâi pe Alesia, apoi pe soțul meu – care nu-mi schimbă niciodată cartușele la imprimantă când îl rog prima dată. :))  A treia oară, reacționează poate, dar pe sistemul pe care vi l-am arătat în acest video:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ela Craciun (@elacraciun)

 

Acolo unde e o  problemă, înseamnă că e și o soluție

Încerc însă să îmi fac viața mai ușoară și îmi place să cred că sunt genul de persoană care se focusează mai mult pe soluții decât pe probleme. Din fericire pentru mine, s-a dovedit că soluția pentru această „problemă a mea” era una foarte simplă. Dovadă că nu sunt singura persoană care rămâne fără cartuș la imprimantă în momentele importante, am desoperit că există posibilitatea de a-mi face un abonament lunar HP de cerneală.

hp-ink-800x328-7458280

Ce este HP instant Ink?

Pe site-ul celor de la HP am descoperit posibilitatea de a face un abonament lunar de cerneală HP Instant Ink și, în felul acesta, nu numai că nu mai rămân fără cerneală, dar pot și să economisesc aproape 70% din costul cartușelor de cerneală. Tot procesul e foarte simplu și rapid, iar din 2 click-uri și 3 mișcări, pachetul HP Instant Ink ajunge direct în casa ta. 

Cel mai tare lucru mi s-a părut faptul că imprimanta HP poate detecta printr-o conexiune cloud când nivelul de cerneală a scăzut și cartușele sunt pe terminate, iar în felul acesta, noul colet ajunge la mine acasă înainte să fie prea târziu.  

Cum funcționează abonamentul HP instant Ink?

Alte mențiuni importante pe care trebuie să le știți:

 • Livrarea este gratuită.
 • Abonamentul îl plătești lunar și poți imprima numărul de pagini din abonamentul selectat de tine, în funcție de nevoile tale. NU vei primi lunar un cartuș, îl vei primi din nou atunci când acesta se va termina.
 • Poți imprima fotografii sau text, nu contează gradul de acoperire al paginilor.
 • Poți verifica cu ușurință nr. de pagini imprimate și informațiile referitoare la abonament în aplicația de mobil HP Smart.
 • Plătești pentru fotografii (numărul de pagini), nu pentru cerneală (în general un cartuș se termină imediat atunci când imprimi fotografii, gradul de acoperire e foarte mare, dar aici nu mai contează).
 • Dacă nu foloseşti toate paginile din abonament într-o lună, paginile neutilizate vor fi păstrate în contul tău ca pagini reportate. Abonamentele la cerneală pot reporta până la de 3 ori numărul de pagini din abonament (150 de pagini dacă ai abonamentul de 50 de pagini).
 • Nu rămâi niciodată fără cartușe de cerneală, le primești automat înainte de terminare, direct la tine acasă.
 • Poți schimba, întrerupe sau anula tipul de abonament ales în orice moment, fără niciun cost.

Ce costuri au abonamentele HP instant Ink?

Costurile abonamentelor diferă în funcție de planul ales pentru nevoile fiecăruia:

 • 15 pagini / lună – 4.99 lei/ lună
 • 50 pagini/lună – 14.99 lei/ lună
 • 100 pagini / lună – 24.99 lei/ lună
 • 300 pagini / lună – 58,99 lei / lună
 • 700 pagini / lună – 122.99 lei/ lună 

Cel mai potrivit pentru noi mi se pare în acest moment cel de 100 de pagini, pentru el am optat. Am totuși o bănuială că poate trebuia să mă orientez spre cel de 300. :)) O să văd cum funcționează în prima lună și dacă e nevoie să fac un upgrade. 

Pe site-ul HP puteți verifica exact dacă modelul de imprimantă pe care îl aveți e compatibil cu aceste abonamente. Vă puteți crea contul pe siteul HP Instant Ink super simplu și nu vă mai rămâne decât să alegeți tipul de abonament dorit. 

Sper să vă fie și vouă de ajutor informațiile, eu m-am bucurat mult să descopăr aceste abonamente și voi deveni, cu siguranță, clientă fidelă.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ela Craciun (@elacraciun)

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.

Fii mereu la curent cu postarile mele! Ce ai de facut?

 1. Sa ma urmaresti pe INSTAGRAM – Aici raspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc
 2. Sa te abonezi la canalul meu de YOUTUBE
 3. Sa dai like paginii mele de FACEBOOK
 4. Sa te inscrii in grupul MAMICI SI COPII FERICITI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.