Vino să descoperi o nouă #superputere: „Asul din mânecă: tatăl”

VREAU SA PARTICIP ! 

Super mame, sunteți pregătite pentru un nou eveniment care vă este dedicat? Pe 13 mai vă aștept la cea de-a treia ediție a campaniei „Super mame cu super puteri”ce va avea loc în centrul comercial Auchan Titan, începând cu ora 11.00. Vom vorbi despre tați și rolul lor în familie. Evenimentul ne va dezvălui cea de-a treia #superputere: „Asul din mânecă: tatăl”. Ne propunem să arătăm, cu sinceritate, care ar trebui sa fie rolul unui tată în familie, chiar și atunci când părinții divorțează. Ne vor împărtăși din experiențele lor moderatorul emisiunii IUmor, Șerban Copoț si psihologul Emilia Oprișan.

Ștefan este tată a doi băieți și îi puteți citi aventurile de fiecare zi pe blogul său. Sâmbătă ne va spune despre ce înseamnă paternitatea pentru el și viața alături de cei mici.

Emilia Oprișan va fi prezentă pentru a ne vorbi despre ce sarcini ar trebui să își asume tații în creșterea copiilor și cum arată familiile dacă părinții nu se mai înțeleg.

Eu sunt nerăbdătoare să aflu poveștile invitaților mei și vă aștept și pe voi cu sfaturile și aventurile voastre.

Vreau să vă mulțumesc că ați fost alături de mine la primele două ediții ale campaniei, „Ia o pauză fără să te simți vinovată” și „Mama pune sarea în bucate”. Bucuria de a vă întâlni și energia voastră pozitivă sunt cele mai importante. Ați fost minunate și pentru voi super mame pregătesc încă un eveniment pe 17 iunie „Mama știe tot!”.

Până atunci, ne revedem pe 13 mai, ora 11.00, în Centrul Comercial Auchan Titan, să descoperim împreună #superputerea tatălui în familie. Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de înscriere!

Sponsorii și partenerii noștri vor fi, ca de obicei, prezenți la eveniment. Desertul este asigurat de Cofetaria Ana Beller, iar surprizele de final sunt oferite de magazinele de jucării Maxi Toys. Evenimentul este susținut de Revista Femeiawww.mami.ro și www.parinti.comRadio Smart FM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.